Thursday , March 28 2024

FIFA vrea să se joace Bosnia – România. A numit o nouă Federaţie la Sarajevo

Meciul cu Bosnia se joacă aproape sigur, iar Răzvan Lucescu a ales arena din Giuleşti pentru această întâlnire. Azi, forul mondial a numit o echipă de urgenţă formată din personalităţi din fotbalul bosniac, pentru a conduce Federaţia de fotbal de la Sarajevo.

Directorul executiv al FRF, Ionuţ Lupescu, a declarat că selecţionerul României, Răzvan Lucescu, a hotărât ca meciul cu Bosnia, din preliminariile EURO 2012, care este decisiv pentru rămânerea lui la cârma naţionalei, să se joace pe stadonul Rapidului, deşi se pare că sunt unele probleme la acesată arenă, potrivit Onlinesport.ro.

“În primul rând, este un teren foarte bun. În al doilea rând, sperăm să avem parte de un public la înălţime. Va trebui să câştigăm şi publicul este important, ar putea fi al 12-lea jucător”, a declarat Ionuţ Lupescu la Dolce Sport.

O comisie UEFA va sosi miercuri în România pentru a inspecta stadionul din Giuleşti, însă Lupescu spune că nu vor fi probleme.

Meciul România – Bosnia este programta pe 3 iunie. Răzvan Lucescu va fi demis de la naţională dacă nu câştigă acest meci.

Între timp, FIFA a numit o echipă de urgenţă formată din personalităţi din fotbalul bosniac, pentru a conduce Federaţia de fotbal din Bosnia-Herţegovina, oferind şi o metodă de a ridica suspendarea din meciurile internaţionale.

Primul pas pe care trebuie să-l facă noua comisie este întreruperea oricărei legături cu fosta conducere a Federaţiei bosniace şi să ţină o Adunare Generală până cel târziu pe 26 mai.

Apoi, până cel tarziu pe 30 noiembrie 2011 trebuie adoptat noul statul al Federaţiei.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …