Thursday , April 25 2024

Fierbere mare in Giuleşti: Taher vrea Rapidul in contul datoriilor lui Copos

Fathi Taher si George Copos, pe vremea cand faceau casa buna la conducerea Rapidului

Omul de afaceri iordanian Fathi Taher îl acuză pe patronul Rapidului că l-a “şmecherit” atunci când i-a propus să investească la Rapid, iar acum vrea să-i ia echipa lui George Copos.

Fathi Taher l-a acţionat în judecată pe George Copos, dar şi clubul Rapid, pentru a-şi recupera investiţia de opt milioane de euro făcută la clubul Giuleştean.

“Eu am venit cu sufletul deschis la Rapid, să fac bine, nu să fiu prostit. Vreau ca în două săptămâni George Copos să-mi dea banii investiţi. Toţi! Dacă nu ai bani, dă-mi acţiuni, respectă contractul. Să-mi dea Rapidul. Eu vreau în continuare acest club”, spune Taher, într-un interviu pentru Adevărul.

Omul de afaceri îl acuză pe Copos că l-a dus cu vorba “în stitlul lui, că ăsta e stilul lui, să prostească lumea” şi respinge acuzaţiile privind o datorie de 20 de milioane de dolari cu care Rapidul ar fi rămas, potrivit lui Copos, după plecarea lui Taher. “Aiureli! Minte! Copos a ştiut tot ce se întâmplă la club, el a semnat tot, pentru jucători, pentru Peseiro, aşa că să nu mai spună că am lăsat eu clubul cu datorii”, a conchis Taher.

În 2008, Fathi Taher a intenţionat să cumpere pachetul majoritar de acţiuni ale FC Rapid de la George Copos, ba chiar la un moment dat ar fi virat şi banii, dar în cele din urmă tranzacţia a picat după aproape un an de tergiversări din parte ambelor părţi.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …