Friday , March 29 2024

Federatia portugheza îi propune lui Mourinho sa antreneze si echipa nationala, la doua meciuri

Jose Mourinho, curtat si de Federatia portugheza

Pre[edintele FPF, Gilberto Madail, urma s\ se întâlneasc\, joi, la Madrid cu impresarul lui Mourinho, Jorge Mendes, pentru a-i înainta aceast\ propunere.

Potrivit cotidianului Record, Madail va încerca s\-l conving\ pe Mourinho s\ “salveze echipa na]ional\”, preg\tind-o la urm\toarele dou\ partide, programate în octombrie, cu Danemarca [i Islanda.

Portugalia a început foarte slab campania de calificare la Euro-2012, dup\ ce a înregistrat un punct în primele dou\ meciuri din Grupa H, din care mai fac parte Norvegia, Danemarca, Cipru [i Islanda.

“Madail consider\ c\ numai competen]a [i capacitatea mobilizatoare a lui Mourinho vor putea s\ inverseze tendin]a negativ\ a acestui ciclu”, a notat Record.

Aceast\ solu]ie provizorie i-ar acorda timp federa]iei pentru a-i g\si un succesor lui Carlos Queiroz, demis la 9 septembrie, în urma unor proceduri disciplinare [i a rezultatelor slabe ale selec]ionatei.

Fostul interna]ional [i antrenor al echipei Sporting Lisabona, Paulo Bento, este prezentat de pres\ ca marele favorit la preluarea na]ionalei portugheze, îns\ el a afirmat c\ nu a fost contactat de nimeni în acest sens. Totodat\, FPF a dezmin]it faptul c\ ar fi ajuns la un acord cu un tehnician pentru a preg\ti prima reprezentativ\.

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …