Thursday , April 25 2024

Fed Cup: Romania – Germania 1-1. Halep, victorie electrizanta cu Petkovici

halep

Romania si Germania se afla la egalitate dupa prima zi, in barajul pentru mentinerea in Grupa Mondiala I a Fed Cup. Simona Halep a adus punctul Romaniei in meciul cu Andrea Petkovici, dupa ce Irina Begu a fost invinsa de Angelique Kerber.

Simona Halep a evoluat in a doua partida din Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, iar adversara sa i-a pus multe probleme, insa in cele din urma romanca a castigat fabulos meciul dupa aproape 3 ore, cu 6-4, 6-7 (5), 6-4.

Primele doua seturi au inceput practic identic, cu Simona condusa, apoi avand 3-1 si fiind egalata la 3. In cele din urma, Halep a reusit sa castige primul set, insa evolutia sa a fost pe tot parcursul meciului cu destul de multa nervozitate, erori si cu decizii constestate ale arbitrului.

Setul al doilea a fost unul in care cele doua jucatoare au mers umar la umar pana in tie-break, care a fost insa adjudecat de nemtoaica, desi Halep a condus cu 5-4 si a servit pentru castigarea meciului.

In setul al treilea, romanca a fost mult mai sigura pe sine, a jucat superb si, in ciuda faptului ca Petkovici a dat tot ce a putut, Simona s-a impus in cele din urma, dupa un final de set decisiv cu numeroase break-uri de ambele parti.

In cealalta partida, Angelique Kerber nu i-a dat nicio sansa Irinei Begu, romanca fiind invinsa clar la capatul unui meci in care a facut si destule duble greseli si erori nefortate.

Duminica va avea loc cel mai tare meci al acestei intalniri, intre Simona Halep si Angelique Kerber, de la ora 13:00. Invinsele de sambata se intalnesc dupa acest meci, iar ultima partida este cea de dublu, in care din partea Romaniei ar trebui sa evolueze Monica Niculescu si Alexandra Dulgheru.

ziare.com

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …