Thursday , April 25 2024

Fed Cup: Irina Begu, invinsa clar de Angelique Kerber, in primul meci

begu

Irina Begu a fost invinsa clar de Angelique Kerber, sambata, in primul meci al intalnirii de Fed Cup dintre Romania si Germania, la Cluj, contand pentru barajul de ramanere in Grupa Mondiala I.

Scorul a fost 6-2, 6-3 pentru tenismena aflata pe locul 3 mondial, la capatul unei partide in care Irina a avut si destul ghinion, mai ales in setul al doilea, insa a facut si destule duble greseli si erori nefortate.

Primul set a fost la discretia nemtoaicei, care a reusit doua breakuri in primele 20 de minute si a dus scorul rapid la 4-1. Finalul de set a fost o simpla formalitate pentru Kerber, cu toate ca Irina a avut minge de break, singura, la 2-5.

Setul al doilea a inceput perfect pentru jucatoarea noastra, cu un game alb, insa au urmat trei game-uri la rand pentru nemtoaica. La 1-3, Begu a luptat extraordinar si si-a castigat serviciul dupa aproximativ un sfert de ora si trei mingi de break salvate.

Pe fondul mai multor greseli nefortate, incredibile, Irina a dus totusi scorul la 3-4, moment in care insa a avut momente in care inclusiv a trimis mingea in fileu, cu tot terenul liber in fata.

S-a terminat 6-3 setul al doilea, iar Germania conduce cu 1-0. La Cluj-Napoca urmeaza sa evolueze Simona Halep si Andrea Petkovici.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …