Saturday , April 20 2024

FCSB castiga la limita cu CSU Craiova si se distanteaza in clasament

steaua

FCSB a reusit sa se impuna la limita, scor 1-0, in deplasarea de la Severin, terenul de “acasa” al celor de la CSU Craiova.

In urma acestui rezultat, vicecampioana a revenit pe prima pozitie a clasamentului Ligii 1, cu doua puncte peste Viitorul lui Hagi.

Prima repriza a meciului de la Severin a fost una destul de slaba, cu un plus pentru olteni, care au avut mai multe ocazii, chiar daca nu foarte periculoase.

Lucrurile s-au schimbat in partea secunda, cand Reghecampf a mutat cu Gnohere si Jakolis, dupa ce, in prealabil, l-a introdus in teren si pe Boldrin.

Cei mai buni tipsteri de pe PariuriX.com iti ofera azi pontul zilei, Cota 2, Biletul zilei, Biletul sansa si multe ponturi pentru ca tu sa castigi la pariuri.

Gazdele au facut parca un pas apasat inapoi si le-au permis adversarilor sa puna o presiune tot mai mare. In minutul 70 a existat un moment de forcing al “ros-albastrilor”, cu cateva ocazii consecutive.

Boldrin a sutat de la distanta putin pe langa vinclu, apoi Gnohere a lovit bara cu un sut din interiorul careului, pentru ca tot francezul sa inscrie unicul gol al partidei.

A fost o centrare plouata pe coltul lung a lui Tanase, Momcilovic a retrimis in careul mic acolo unde Gnohere a fost singurul care a sarit si a reusit sa inscrie relativ simplu.

Pana la final, gazdele nu au reusit sa mai ameninte cu adevarat periculos poarta lui Nita, astfel ca FCSB a obtinut o victorie importanta.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …