Thursday , April 18 2024

FCSB a fost eliminată din Europa League, CFR Cluj s-a calificat in play-off

FCSB a fost eliminată, joi seara, în turul trei preliminar al Europa League. Decimată de coronavirus, formația „roș-albastră” a fost învinsă la Giurgiu de gruparea cehă Slovan Liberec, scor 0-2.

Cu nu mai puțin de 15 jucători infectați cu coronavirus, FCSB a încropit un prim „11” cu jucători aduși pe ultima sută de metri, de la echipa a doua sau chiar accidentați.

În plus, FCSB l-a pierdut după numai 10 minute pe atacantul Karanovic, adus de la Hermannstadt, dar înlocuit după ce s-a accidentat.

Și asta nu e tot! Trupa pregătită de Mihai Pintilii a evoluat și peste 70 de minute în inferioritate numerică, după eliminarea lui Cană, pentru un fault în calitate de ultim apărător.

Cehii au înscris de două ori și ambele reușite au venit după corner.

Yusuf a deschis scorul în minutul 64, cu capul, iar Rabusic a mârit avantajul oaspetilor în minutul 82, de asemenea cu o lovitură de cap.

CFR Cluj s-a calificat, joi seara, în play-off-ul Europa League, după o victorie la limită pe terenul lui Djurgardens.

Campioana României s-a impus cu 1-0 în Suedia, unica reușită a meciului aparținându-i fundașului brazilian Vinicius, în minutul 55.

În play-off, echipa antrenată de Dan Petrescu o va întâlni, peste o săptămână, pe teren propriu, pe campioana Finlandei, KuPS.

După o primă repriză echilibrată, cu puține ocazii, Vinicius a reușit unicul gol al meciului, cu capul, după o centrare foarte bună a lui Păun.

CFR Cluj este la doar un meci distanță de o nouă calificare în grupele Europa League. Urmează KuPS, din Finlanda, într-un meci programat în Gruia, iar CFR Cluj pornește ca mare favorită la calificare.

spotmedia.ro

 

Vezi si

Ultimele bilete la Jocurile Olimpice de la Paris au fost puse azi în vânzare

Ultimele bilete pentru Jocurile Olimpice de vară de la Paris au fost puse în vânzare …