Tuesday , March 19 2024

FCSB, 1-1 cu Hapoel Beer Sheva si s-a calificat in primavara Europa League

FCSB a obtinut joi seara calificarea matematica in 16-imile de finala ale Europa League.

FCSB-Hapoel

Vicecampioana Romaniei a terminat la egalitate, scor 1-1, intalnirea disputata pe National Arena cu Hapoel Beer Sheva si nu mai poate rata prezenta in primavara europeana.

Florinel Coman a marcat golul “ros-albastrilor” in minutul 31, in timp ce Ben Sahar a adus egalarea oaspetilor, 6 minute mai tarziu.

Fara Benzar si Planic, accidentati, dar cu Alibec, impus in primul “11” de Gigi Becali in detrimentul lui Gnohere, care avea 7 goluri in ultimele 4 meciuri, gruparea “ros-albastra” iese dupa 5 ani din nou din grupe.

In fata a aproximativ 25.000 de spectatori, FCSB si Hapoel Beer Sheva au oferit un joc frumos, cu multe ocazii, dar la fel de multe intrari dure.

Oaspetii au inceput mai bine, dar FCSB a fost cea care a deschis scorul in minutul 31, prin Florinel Coman. Atacantul adus de la Viitorul lui Hagi a profitat de o mare eroare a fundasilor israelieni si a marcat primului lui gol in cupele europene.

Bucuria trupei lui Nicolae Dica a durat insa doar 6 minute, pentru ca Sahar a finalizat din doar cativa metri dupa o centrare din ‘foarfeca’ a portughezului Vitor.

Dupa pauza, Dica l-a aruncat in lupta pe veteranul Teixeira, in locul tanarului Man, iar FCSB trebuia sa deschida scorul in minutul 52.

Portughezul a avut o actiune superba in dreapta, a centrat pentru Budescu, iar sutul acestuia a fost respins cu mana de pe linia portii de un fundas! Arbitrul n-a acordat nimic desi se impunea penalti si cartonas rosu.

Ocaziile au continuat sa vina la ambele porti, insa n-am mai avut parte de niciun gol.Iar cum in celalalt meci al grupei, Viktoria Plzen a invins-o categoric pe Lugano, scor 4-1, FCSB nu mai are cum sa rateze calificarea in 16-imi.

Clasamentul in Grupa G, dupa 4 etape:

1. FCSB – 10 puncte
2. Viktoria Plzen – 6p
3. Hapoel Beer Sheva – 4p
4. Lugano – 3p

Vezi si

Iubitul Arynei Sabalenka, fost hocheist de performanță, a murit la 42 de ani. El ar fi fost ucis la Miami

Belarusul Konstantin Koltsov, fost jucător profesionist de hochei pe gheață și iubit al jucătoarei de …