Wednesday , April 24 2024

FC Vaslui a bifat prima victorie din actualul sezon

.

Forma]ia FC Vaslui a învins, sâmb\t\, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa FC Bra[ov, într-un meci din etapa a IV-a a Ligii I, ob]inând astfel prima victorie în actuala edi]ie de campionat, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Golurile echipei gazd\ au fost marcate de Papp ’20 [i Pouga ’66. Pentru FC Bra[ov a înscris Cristi Ionescu, în minutul 23.
1-0: Papp a deschis scorul printr-o lovitur\ cu capul din careu, dup\ un corner de pe partea stâng\.
1-1: Cristi Ionescu a egalat dintr-o lovitur\ liber\ de la aproximativ 25 de metri.
2-1: Pouga a înscris golul de 2-1 cu capul, dup\ un corner executat de Sânm\rtean.

N Lopez Caro: “Trebuie s\ ne îmbun\t\]im jocul”

Tehnicianul echipei FC Vaslui, Juan Ramon Lopez Caro, a declarat, sâmb\t\ sear\, dup\ victoria din meciul cu FC Bra[ov, scor 2-1, c\ este con[tient de faptul c\ forma]ia sa trebuie s\-[i îmbun\t\]easc\ jocul, transmite corespondentul MEDIAFAX.
“Adversarul a fost foarte bine organizat [i a[tepta o gre[eal\ a noastr\ s\ ne scoat\ pe contraatac. Singurul pericol mai mare a fost la faza golului. Este adev\rat c\ am avut dificult\]i [i cei de la Bra[ov ne-au creat probleme. F\r\ niciun dubiu [tim c\ trebuie s\ ne îmbun\t\]im jocul, s\ avem un ritm mult mai bun [i s\ sincroniz\m mult mai bine. În plus ne trebuie o mobilitate mult mai bun\ în atac. Fa]\ de meciurile anterioare am avut mai multe faze”, a spus Lopez Caro.
Lopez Caro nu a dorit s\ comenteze declara]ii directorului tehnic al FC Bra[ov, D\nu] Oprea, conform c\ruia “maniera de arbitraj a fost ciudat\ [i probabil brigada a fost “ap\sat\” de personalitatea lui Adrian Porumboiu”: “Nu intru niciodat\ într-un conflict cu un coleg, dac\ ei nu au vrut s\ arate respect fa]\ de noi [i organizatori este problema lor. Dac\ eu a[ critica înseamn\ c\ m-a[ coborî la nivelul lor”.

N D\nu] Oprea: “Probabil brigada de arbitri a fost ap\sat\ de personalitatea domnului Porumboiu”

Directorul tehnic al FC Bra[ov, D\nu] Oprea, a declarat, dup\ înfrângerea din meciul cu FC Vaslui, scor 2-1, c\ vinovat\ pentru acest rezultat este echipa bra[ovean\, dar a precizat c\ maniera de arbitraj a fost ciudat\ [i probabil brigada a fost “ap\sat\” de personalitatea lui Adrian Porumboiu.
“Fotbalul este nedrept. Am pierdut un meci în care Vasluiul nu a ar\tat nimic în plus fa]\ de noi. Am jucat organizat, iar principalii vinova]i c\ am pierdut suntem noi, deoarece golurile au venit pe dou\ faze fixe. Nu pot s\ nu remarc maniera ciudat\ de arbitraj, care ast\zi nu ne-a l\sat s\ juc\m. Mai era un pic [i tu[ierii b\teau ei aut. Din p\cate \sta e fotbalul, ne-am adus aminte de începutul anilor ’90, când disp\reau mingile din jurul terenului. A[a ceva nu se face la o echip\ cu preten]ii, dac\ respec]i adversarul. [tiam c\ ne a[teapt\ un meci greu, c\ se vor lua toate m\surile, dar nu m\ a[teptam s\ nu fie mingi pentru reluarea jocului [i s\ se trag\ în asemenea hal de timp. Probabil, brigada a fost ap\sat\ de personalitatea domnului Porumboiu. Nu po]i s\ judeci fazele invers pentru a favoriza o echip\. Aceast\ manier\ nu ne-a l\sat s\ ne manifest\m în teren, dar asta nu este o scuz\. Îmi repro[ez c\ b\ie]ii nu au reu[it s\ r\mân\ concentra]i. Vasluiul nu a ajuns niciodat\ la poarta noastr\, doar Wesley în minutul 89 a tras o minge mai mult ca s\ trag\ de timp”, a spus Oprea.

N Porumboiu: “Probabil Oprea nu se pricepe la fotbal, l-a[ ruga s\ m\ sune s\ îi dau ni[te lec]ii”

Finan]atorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, sâmb\t\ sear\, c\ probabil directorul tehnic al FC Bra[ov, D\nu] Oprea, care a afirmat c\ brigada de arbitri ar fi fost “ap\sat\” de personalitatea sa, nu se pricepe la fotbal [i i-a transmis oficialului bra[ovean c\ i-ar putea da lec]ii.
“O fi ap\sat el pe o anumit\ parte a corpului. În niciun caz nu ne-a ajutat arbitrajul, dimpotriv\, ne-a dezavantajat în anumite situa]ii, cum a fost [i cea din minutul 90, când a fluierat un fault inexistent în preajma careului nostru. Probabil cel de la Bra[ov nu se pricepe la fotbal [i l-a[ ruga s\ m\ sune ca s\ îi dau ni[te lec]ii”, a spus Porumboiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Directorul tehnic al FC Bra[ov, D\nu] Oprea, a declarat, dup\ înfrângerea din meciul cu FC Vaslui, scor 2-1, c\ vinovat\ pentru acest rezultat este echipa bra[ovean\, dar a precizat c\ maniera de arbitraj a fost ciudat\ [i probabil brigada a fost “ap\sat\” de personalitatea lui Adrian Porumboiu. “Probabil, brigada a fost ap\sat\ de personalitatea domnului Porumboiu. Nu po]i s\ judeci fazele invers pentru a favoriza o echip\. Aceast\ manier\ nu ne-a l\sat s\ ne manifest\m în teren, dar asta nu este o scuz\. Îmi repro[ez c\ b\ie]ii nu au reu[it s\ r\mân\ concentra]i”, a spus Oprea.
D\nu] Oprea a mai spus c\ în minutul 89, de pe banca de rezerve a Vasluiului s-a aruncat cu noroi spre banca echipei FC Bra[ov. “Nu-mi explic reac]ia unora de pe banca Vasluiului, care au aruncat cu noroi spre banca noastr\, probabil c\ era noroi de la ferm\ de la domnul Porumboiu. A fost nevoie de interven]ia Jandarmeriei ca acest conflict s\ nu degenereze”, a explicat el.
Tehnicianul FC Vaslui, Juan Ramon Lopez Caro, [i secundul Lauren]iu Ro[u au declarat c\ nu au v\zut un astfel de incident. “Eu nu am v\zut a[a ceva, ca cineva de pe banca de la Vaslui s\ arunce cu noroi spre banca echipei oaspete, dar fiecare e liber s\ declare ce vrea”, a spus Lopez Caro.
{i conducerea Jandarmeriei Vaslui sus]ine c\ nu a existat vreo interven]ie spre finalul partidei, în sectorul b\ncilor de rezerve. “Nu mi-a raportat nimeni despre un asemenea incident. Dac\ s-ar fi întâmplat, în mod sigur a[ fi aflat. Deci, în niciun caz noi nu am intervenit acolo”, a declarat Paul Smântân\, inspector [ef al Inspectoratului Jude]ean de Jandarmi Vaslui.

Vezi si

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în sferturi la Europenele de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatelor Europene de box …