Friday , April 19 2024

FC Pojorâta a relansat lupta pentru titlul de campioană în Liga a IV-a

Echipa condusă de Vasile Bosancu s-a apropiat la trei puncte de primul loc, după ce s-a impus miercuri, pe terenul liderului Viitorul Liteni, cu scorul de 2-0

FC Pojorâta a relansat lupta pentru titlul de campioană în Liga a IV-a, după ce s-a impus miercuri, pe terenul liderului Viitorul Liteni, cu scorul de 2-0, prin goluri marcate de Tunsu și Ilie. De acest rezultat a profitat Progresul Frătăuții Vechi, care s-a apropiat la două puncte de primul loc după a câștigat în propriul fief, în fața celor de la Siretul Dolhasca, cu scorul de 3-0, prin reușitele lui Lelcu (2) și E. Romaș.

Zimbrul Siret a reușit scorul ultimei etape a turului, după ce a învins pe teren propriu, codașa Sporting Poieni Solca, cu scorul de 5-0, prin golurile înscrise de G. Vatamaniuc (2), Andriciuc, Boinicu și I. Lucian.

În alte două meciuri, Rarău Câmpulung a trecut acasă, de Viitorul Verești, cu 2-1, prin golurile lui Cherariu și Baicu, în vreme ce Juniorul Suceava a câștigat pe stadionul din Ițcani, în fața celor de la Recolta Fântânele, cu 3-0, prin reușitele semnate de Cutaș (2) și Solovăstru.

Vânătorul Dorna Candrenilor s-a impus în deplasarea de la Cajvana, cu scorul de 2-1, la finalul unui meci în care un suporter al gazdelor încercat să-l agreseze fizic pe observatorul jocului, Dumitru Catargiu.

 Rezultatele etapei a XV-a:

Zimbrul Siret – Sporting Poieni Solca 5-0

Victoria Vatra Moldoviței – Şomuzul Preutești 0-0

Moldova Drăgușeni – LPS Suceava 4-2

Stejarul Cajvana – Vânătorul Dorna Candrenilor 1-2

Viitorul Liteni – FC Pojorâta 0-2

Progresul Frătăuții Vechi – Siretul Dolhasca 3-0

Rărău Câmpulung – Viitorul Verești 2-1

Juniorul Suceava – Recolta Fântânele 3-0

Prima etapă din retur este programată duminică, 17 martie. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …