Thursday , April 25 2024

FC Bucovina Pojorâta a achiziţionat un brazilian

Pojorata - brazilean [800x600]

In vârstă de 26 de ani, Marcio joacă pe postul de mijlocaş central şi a semnat un contract pe trei ani cu FC Pojorâta. Odată cu acest transfer, antrenorul Dănuţ Mândrilă a definitivat lotul de 23 de jucători cu care va aborda sezonul de primăvară al Ligii a III-a. “Roş-albaştrii” vor disputa marţi un prim meci amical, pe terenul Gloriei Bistriţa

 

FC Pojorâta şi-a conturat lotul de jucători cu care va ataca sezonul de primăvară al Ligii a III-a. Foarte activi pe piaţa de transferuri, “roş-albaştrii” au efectuat în această săptămână o ultima achiziţie, reuşind să obţină semnătura unui fotbalist brazilian, este vorba de Do Nascimento Ferreira Marcio. Primul stranier din istoria clubului bucovinean, Marcio are 26 de ani, evoluează pe postul de mijlocaş central şi este stabilit în România de doi ani, perioadă în care a mai jucat pentru Gloria Bistriţa, Concordia Chiajna şi Fortuna Câmpina. Brazileanul a semnat un contract valabil pe trei ani cu FC Pojorâta.
Pe lângă mijlocaşul brazilean, FC Pojorâta a mai efectuat în această iarnă alte cinci achiziţii: fundaşul central Nicusor Kuruc (23 de ani), venit de la Sporting, fundaşul de bandă Bogdan Iuga (27 de ani), transferat de la Minerul Iacobeni, Iosif Netbai (22 de ani), un mijlocas de bandă adus de la gruparea Luceafărul Mihai Eminescu, plus doi fotbalişti proveniţi de Gloria II Bistriţa, este vorba de mijlocaşul central Alex Antonescu (21 de ani) şi de atacantul Alin Pădurariu (22 de ani).
Astfel, antrenorul Dănuţ Mândrilă are în acest moment un lot de 23 de jucători la dispoziţie: Turiţă, Puianu, Blidariu – portari, Botezatu, Beleca, Buhăcianu, Cherariu, Donose, Dodan, Erhan, Fortună, Iuga, Lazăr, Neagoe, Nemeş, Prundean, Netbai, Tivodar, Stroia, Kuruc, Pădurariu, Antonescu şi Marcio – jucători de câmp. Lipseşte de la antrenamente Andrei Irimia, indisponibil până la finalul acestui sezon.
“Este posibil să mai apară o ultimă surpriză în lot, dar în mare parte pe aceşti jucători vom miza până în vară”, a spus antrenorul Pojorâtei.
Gruparea condusă de Dănuţ Mândrilă are fixate patru meciuri amicale în calendar, urmând să întâlnească în această iarnă formaţiile: Gloria Bistriţa (4 februarie), Rapid CFR Suceava (16 şi 19 februarie) şi Luceafărul Mihai Eminescu (22 februarie). (Dănuţ CHIDOVET)

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …