Thursday , April 25 2024

Faza județeană a Cupei României și-a desemnat echipele calificate în semifinale

Viitorul Liteni, Recolta Fântânele, Zimbrul Siret și Vânătorul Dorna Can­drenilor sunt cele patru echipe rămase în cursa pentru trofeul Railex  

Faza județeană a Cupei României, competiție dotată cu trofeul Railex și-a desemnat miercuri echipele calificate în semifinalele competiției.

În cel mai așteptat meci din sferturi, deținătoarea trofeului, Viitorul Liteni, a câștigat la Pojorâta, cu scorul de 1-0, printr-un gol marcat de Marian Apostol, după ce în prealabil oaspeții au ratat un penalty.

Recolta Fântânele a avut o misiune ușoară în sfertul disputat la Falcău, unde s-a impus, în fața gazdelor de la Polul Nord Brodina, cu 4-1, prin reușitele lui Lăcătușu, Epure, Amă­rioare și Prisăcaru.

Surpriza zilei a venit de la Dorna Candrenilor, unde gazdele de la Vână­torul au eliminat Siretul Dolhasca la loviturile de departajare, cu scorul ­ge­neral de 7-6, după ce la finalul timpului regulamentar a fost 2-2.

Tot de penalty-uri a avut nevoie și Zimbrul Siret pentru califcarea în semifinale, trupa antrenată de Alin Fercalo câștigând miercuri, cu scorul general de 5-4, pe terenul Victoriei Vatra Moldoviței, după 0-0 la finalul timpului regulamentar. Meciurile din semifinalele Cupei Romaniei vor avea loc in sistem tur-retur, pe 17 aprilie și 21 mai. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …