Thursday , April 25 2024

Falcao: “Acest trofeu este pentru familia mea si pentru toti fanii”

Atacantul formaţiei Atletico Madrid, Radamel Falcao García Zarate, cu 12 goluri, din care două înscrise în finala de pe Arena Naţională, a devenit golgheterul Ligii Europa pentru al doilea an consecutiv, după ce sezonul trecut a marcat de 17 ori pentru FC Porto în această competiţie. Fotbalistul echipei Atletico Madrid, Radamel Falcao, s-a declarat încântat, miercuri seară, de câştigarea trofeului Ligii Europa, dedicând această reuşită familiei sale din Columbia şi tuturor fanilor.

“Am venit la Atletico pentru a câştiga şi îi muţumesc lui Dumnezeu pentru această oportuninate, din această seară, de care puţini jucători se pot bucura. Aş vrea să le mulţumesc colegilor mei şi stafului de la acest club, precum şi soţiei mele şi familiei din Columbia, acest trofeu este pentru ei şi pentru toţi fanii echipei Atletico”, a spus Falcao.

Atacantul formaţiei Atletico Madrid, Radamel Falcao García Zarate, cu 12 goluri, din care două înscrise în finala de pe Arena Naţională, a devenit golgheterul Ligii Europa pentru al doilea an consecutiv, după ce sezonul trecut a marcat de 17 ori pentru FC Porto în această competiţie.

Formaţia spaniolă Atletico Madrid a câştigat Liga Europa pentru a doua oară în istorie, după ce a învins, cu scorul de 3-0 (2-0), o altă echipă din Spania, Athletic Bilbao, miercuri, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Falcao, născut la 10 februarie 1986, poreclit “Tigrul”, a intrat în istorie devenind şi primul jucător care câştigă Liga Europa cu două echipe diferite, după ce sezonul trecut s-a impus în această competiţie cu FC Porto.

În clasamentul all-time al marcatorilor din Liga Europa, fosta Cupă UEFA, Falcao este al doilea, la egalitate cu Dieter Muller. Golgheterul all-time este suedezul Henrik Larsson (40 goluri).

Formaţia spaniolă Atletico Madrid a câştigat Liga Europa pentru a doua oară în istorie, după ce a învins, cu scorul de 3-0 (2-0), o altă echipă din Spania, Athletic Bilbao, miercuri, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Golurile au fost marcate de Falcao ‘7, ’34 şi Diego ’85.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …