Wednesday , April 24 2024

Europa League: Steaua, egal pretios cu Villarreal

steaua

Steaua a obtinut o remiza pretioasa scor 1-1, in fata spaniolilor de la Villarreal, in etapa a doua a grupelor Europa League.

Vicecampioana Romaniei a obtinut astfel primul ei punct in Grupa L, avand in continuare sanse reale de calificare in primavara europeana.

Partida de pe National Arena a inceput, oarecum asteptat, cu oaspetii in atac, spaniolii reusind chiar sa deschida scorul dupa primele ocazii ratate.

Borre a avut o incursiune frumoasa si a marcat cu un sut printre picioarele lui Nita.

Steaua reusit sa revina rapid pe tabela, Sulley Muniru restabilind egalitatea in minutul 19, ghanezul profitand de o gafa a portarului advers.

“Ros-albastrii” au avut o sansa uriasa de a se desprinde, insa sutul lui William De Amorim a lovit transversala portii aparata de Fernandez.

Forcingul Stelei a continuat si, in minutul 50, echipa din Romania ar fi putut primi un penalti dupa un hent comis de un jucator al celor de la Villarreal, insa arbitrul a acordat doar corner.

Finalul a fost unul incendiar, cu ocazii mari de ambele parti, insa, pana la urma, jocul s-a incheiat cu o remiza echitabila.

ziare.com

Vezi si

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024, în frunte cu Istvan Kovacs

Patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, vor oficia la Campionatul European de fotbal …