Friday , April 19 2024

Eugenie Bouchard, favorita numărul 7 pe partea de tablou a Simonei Halep, eliminată la Cincinnati

bouchard

Jucătoarea canadiană Eugenie Bouchard, locul 8 WTA şi cap de serie numărul 7, pe partea de tablou a Simonei Halep, a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 6-4, 3-6, 6-2, de rusoiaca Svetlana Kuzneţova, locul 24 WTA, în turul doi al turneului Premier 5 de la Cincinnati.

Bouchard ar fi putut juca împotriva Simonei Halep în semifinale.

Sportiva canadiană, care a învins-o pe Halep, la începutul lunii iulie, în semifinalele turneului de la Wimbledon, este al treilea cap de serie eliminat de pe jumătatea inferioară a tabloului, după jucătoarea slovacă Dominika Cibulkova, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 11, care a pierdut în turul I, şi Petra Kvitova din Cehia, locul 4 WTA şi a treia favorită, care a pierdut în manşa a doua.

Dintre jucătoarele favorite pe partea de tablou a Simonei Halep, continuă competiţia Maria Şarapova (5), Ana Ivanovici (9), Carla Suarez Navarro (15) şi Lucie Safarova (16).

Tot miercuri, Serena Williams, ocupanta locului întâi mondial, a avut un meci dificil cu australianca Samantha Stosur, locul 22 WTA. Americanca s-a calificat în optimile de finală după două seturi la tiebreak, scor 7-6 (7), 7-6 (7).

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, va juca, joi, de la ora 18.00, cu Lucie Safarova, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 16, în primul meci de pe Terenul 3 al Lindner Family Tennis Center, în optimile de finală ale turneului de la Cincinnati.

Dacă va câştiga, Halep o poate întâlni în sferturi pe rusoaica Maria Şarapova, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 5, care o are ca adversară în optimi pe compatrioata ei Anastasia Pavliucenkova, locul 25 WTA, partidă programată tot joi.

Svetlana Kuzneţova – Ana Ivanovici, locul 11 WTA şi cap de serie numărul 9 şi Carla Suarez Navarro, locul 16 WTA şi cap de serie numărul 15 – Elina Svitolina, locul 39 WTA sunt celelalte două partide din optimile de finală, pe jumătatea inferioară a tabloului.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …