Tuesday , April 23 2024

Eugenie Bouchard dă în judecată Asociația de Tenis din SUA pentru accidentarea suferită la US Open

bouchard

Eugenie Bouchard a declanșat o acțiune în instanță împotriva Asociației de Tenis din Statele Unite (USTA) și Centrului Național de Tenis ca urmare a căzăturii suferite la US Open în data de 4 septembrie, anunță The Guardian.

Canadianca în vârstă de 21 de ani s-a retras din turneu în urma unei comoții suferite înainte de un meci din runda a patra de la US Open.

„Eugenie Bouchard s-a retras din turneu, după ce a suferit o comoţie cerebrală”, au explicat la vremea respectivă organizatorii într-un comunicat. Potrivit unor surse, Bouchard, care se ducea să facă o baie cu gheaţă, a alunecat pe podeaua umedă, a căzut şi s-a lovit la cot şi la cap.

În procesul intentat Asociației Americane de Tenis, Bouchard îi acuză pe organizatori de neglijență, susținând că podeaua era alunecoasă din cauza unei substanțe străine și periculoase, din cauză că reprezentanții US Open nu și-au îndeplinit responsabilitățile în menținerea unor condiții de siguranță pentru jucători.

Canadianca solicită un proces cu juriu și spune că, în urma accidentării la US Open, a fost nevoită să se retragă de la Openul Japoniei, turneul de la Wuhan, Openul Chinei și cel al Hong Kongului, pierzând astfel 13 locuri în clasamentul WTA.

digi24.ro

Vezi si

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024, în frunte cu Istvan Kovacs

Patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, vor oficia la Campionatul European de fotbal …