Thursday , April 25 2024

Este oficial! CSU Suceava continuă din toamnă în Liga Naţională de handbal masculin

Ghervan-Bernicu-csu-560x373 [800x600]

 Federaţia Română de Handbal a anunţat în cursul zilei de ieri gruparea suceveană că are dreptul să se înscrie în primul eşalon în urma retragerii grupării HC Caraş – Severin. Petru Ghervan revine în stafful echipei locale de handbal n handbaliştii suceveni se reunesc luni, pe terenul de la Universitate

CSU Suceava continuă în Liga Naţională de handbal masculin. Federaţia Română de Handbal a anunţat în cursul zilei de ieri gruparea suceveană că are dreptul să se înscrie în primul eşalon în urma retragerii grupării HC Caraş – Severin. Până luni, când va avea loc tragerea la sorţi pentru noul sezon, universitarii trebuie să trimită o confirmare scrisă la Federaţie că vor să joace în primul eşalon. Echipa locală de handbal se va reuni luni, la ora 11:00, pe terenul sintetic din cadrul Universităţii “{tefan cel Mare”. La primul antrenament după pauza de vară sunt aşteptaţi şi câţiva jucători noi. Cel mai important “transfer” îl reprezintă însă revenirea lui Petru Ghervan în staff-ul echipei! “Studenţii” se vor antrena timp de o săptămână la Suceava, după care vor pleca într-un stagiu centralizat de pregătire la {ipoţel (Mălini) sau la Gura Humorului. Pentru CSU Suceava vor urma Memorialul “Mihai Mironiuc” şi un turneu la Vaslui. Prima etapă a Ligii Nationale de handbal masculin este programată pe 30 august. (Dănuţ CHIDOVE})

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …

One comment

  1. MULTUMIM D-LUI PROFESOR GHERVAN PT. REVENIREA LA ECHIPA .
    SPERAM LA O SUSTINERE SI IMPLICARE CONSISTENTA SI PERMANENTA A ADMINISTRATIEI LOCALE SI JUDETENE, PENTRU A PUTEA RELUA HANDBALUL DE PERFORMANTA LA CSU SUCEAVA !!!!!