Thursday , March 28 2024

Elina Svitolina și Gael Monfils se căsătoresc. „A spus DA! Doamna Monfils”

Tenismenul francez Gael Monfils (34 de ani, locul 14 ATP) a cerut-o în căsătorie pe frumoasa sportivă din Ucraina Elina Svitolina (26 de ani, numărul 5 WTA).

Monfils și Svitolina formează un cuplu de la începutul anului 2019, însă totul părea că se destramă în urmă cu câteva săptămâni, când ambii au recunoscut prin intermediul rețelelor sociale că au decis să facă “o pauză” de la relație, după Australian Open. Conform digisport.ro, se pare că cei doi sportivi de top și-au dat seama rapid că nu pot sta unul fără celălalt și ucraineanca a spus „da” cererii în căsătorie a francezului.

“A spus ‘da’! Doamna Monfils” și “Da, pentru începutul eternității noastre împreună”, au fost mesajele celor doi prin care au făcut public evenimentul, plus un hashtag cu luna iulie, când cei doi se vor căsători. Felicitările colegilor din circuitul ATP și WTA nu au întârziat să apară. Caroline Wozniacki, Marcos Baghdatis, Carla Suarez Navarro sau Bethanie Mattek-Sands au fost doar câțiva dintre cei care i-au felicitat.

“@iamgaelmonfils şi cu mine am decis să luăm o pauză de la relație. Decizia a fost incredibil de grea pentru că ne iubim în continuare. DAR suntem doi foarte buni prieteni care au realizat că este momentul să luăm ceva distanţă și să ne ajutăm reciproc să trăim vieți cât mai fericite și cât mai împlinite”, scria Elina Svitolina pe contul său de Instagram, pe 20 februarie, mesaj pe care l-a semnat Elina&Gael.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …