Wednesday , February 8 2023

EL este FINANŢATORUL SECRET al Simonei Halep

halep1

Simona Halep ocupa, în 2009, locul 210 în clasamentul WTA, iar premiile în bani erau mult prea departe. Părinţii săi şi-au vândut afacerea pentru a o sprijini, dar tot mai era nevoie de bani.

Simona Halep a fost suţinută de familie până la ultimul ban. Familia deţinea o afacere, iar tot ptrofitul era investit în Simona. Banii nu erau îndeajuns, aşa că Stere Halep, tatăl sportivei, a vândut afacerea cu aproximativ 300.000 de euro pe care i-a investit în fiica lui cu încrederea oarbă că aceasta va intra în Top 50 şi atunci se va putea întreţine singură, scrie Ring.

Nu a fost aşa pentru că, în 2011, Simona Halep nu a avut ascensiunea dorită. Aşa că, în 2012, când Stdere Halep şi-a dat seama că banii pe care-i avea nu sunt suficienţi pentru ca Simona să participe la turnee, i-a cerut ajutor lui Gică Hagi. De fapt, un împrumut de 500.000 de euro, a precizat o sursă pentru Ring.

Banii au fost împrumutaţi pentru trei ani pe baza unei convenţii scrise, fără nicio dobândă, doar cu o condiţie. Dacă Simona intra în Top 20 în aceşti trei ani, atunci suma pe care trebuia să o returneze familia Halep lui Hagi se dubla.

La doi ani distanţă de această mişcare financiară, Simona Halep este pe locul trei şi a acumulat peste cinci milioane de dolari, brut, numai din premii.

 

 

Vezi si

Messi va dona 3,5 milioane de dolari familiilor afectate de cutremurul din Turcia și Siria

Seismele devastatare care au afectat Turcia și Siria, soldate cu un bilanț provizoriu de 11.400 …

One comment

  1. Caracter de aroman si a lui Hagi , pe aproapele sau ca origine macedonianca la fript. Sa ceri dublarea sumei pe care ai imprumutat-o e o dovada de lipsa de caracter . Un ticalos si asta ca om.