Thursday , March 28 2024

Echipele sucevene joacă în deplasare în prima etapă din returul Ligii a III-a

Runda de sâmbătă programează meciurile Hușana Huși – Foresta, Sporting Vaslui – Bucovina Rădăuți și CSM Bacău – Şomuz Fălticeni

Toate cele trei echipe sucevene vor juca în deplasare în prima etapă din returul Ligii a III-a, ale cărei meciuri sunt programate sâmbătă, de la ora 15.00.

Foresta își apără locul de play-off în deplasarea de la Huși, Bucovina Rădăuți caută prima victorie din ultimele patru runde pe terenul celor de la Sporting Vaslui, în vreme ce Şomuz Fălticeni evoluează în fieful unei formații aflată în creștere de formă, CSM Bacău.

Programul etapei a X-a:

Ceahlăul Piatra Neamț – CSM Pașcani

Sporting Vaslui – Bucovina Rădăuți

CSM Bacău – Şomuz Fălticeni

Dante Botoșani – Ştiința Miroslava

Hușana Huși – Foresta Suceava.

În meciurile directe din tur s-au înregistrat următoarele rezultate: Foresta – Hușana Huși 2-0, Bucovina Rădăuți – Sporting Vaslui 2-1 și Şomuz Fălticeni – CSM Bacău 2-1.

La finalul primei faze a campionatului, primele patru clasate se vor califica în play-off, iar ultimele șase vor evolua în play-out. Apoi, primele două clasate în play-off merg la barajul de promovare, iar ultimele două clasate în play-out vor retrograda în ligile județene. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …