Friday , March 29 2024

Echipele românești în Conference League. FCSB învinsă acasă, Craiova și CFR au terminat la egalitate cu Hapoel și Maribor

FCSB a pierdut primul meci cu norvegienii de la Viking din play-off-ul Conference League. Echipa antrenată de Nicolae Dică a fost învinsă, pe teren propriu, cu 2-1.

Vicecampioana României a deschis scorul la trei minute de la fluierul de start, prin Coman, după ce Miculescu a lovit bara cu o lovitură de cap. După 2 minute, Kabran a egalat cu un șut frumos de la marginea careului. Nordicii aveau să intre în avantaj la pauză, după ce Bjorshol a profitat de o neatenție în apărarea gazdelor și l-a învins pe Târnovanu.

Manșa retur va avea loc joia viitoare, în Norvegia.

Universitatea Craiova și Hapoel Beer Sheva au terminat la egalitate, scor 1-1, în prima manșă a a play-off-ului din Conference League.

Oltenii au controlat întâlnirea disputată la Turneu Severin, având peste 20 de ocazii de gol. În comparatie, israelienii au trimis un singur șut pe spațiul porții adverse. Papp a fost eliminat la pauza meciului, ca urmare a unui incident produs pe tunelul către vestiare. În superioritate numerică, Hapoel a punctat prin Hatuel în minutul 70, cu capul din câțiva metri. La doar trei minute după, Elhamed a fost eliminat pentru un fault în careu, iar Ivan a egalat dintr-o lovitură de la 11 metri.

Manșa retur va avea loc joia viitoarte, în Israel.

CFR Cluj a terminat la egalitate întâlnirea cu Maribor din prima manșă a play-off-ului din Conference League. 0-0 a fost scorul confruntării de joi seara din Slovenia. Jefte Betancor a fost cel mai periculos jucător al trupei antrenate de Dan Petrescu, având două șanse importante de a marcat în prima repriză.

Manșa retur va avea loc joia viitoare, la Cluj-Napoca.

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …