Thursday , March 23 2023

Echipa feminina de gimnastica a României a învins Marea Britanie

Echipa feminin\ de gimnastic\ a României a învins Marea Britanie, la Ipswhich, la întâlnirea bilateral\, care preg\te[te participarea la Campionatele Mondiale din luna octombrie.
România, cu Raluca Haidu, Daniela Andrei, Gabriela Dr\goi, Cerasela P\tra[cu [i Dianca Trenca, a acumulat un total de 165.400 puncte, fa]\ de cele 163.100 ale Marii Britanii (în componen]a Hannah Whelan, Becky Downie, Danusia Francis, Jocelyn Hunt [i Jennifer Pinces).
La individual compus, Hannah Whelan a câ[tigat, cu un total de 55.650 puncte, fa]\ de medaliata cu argint Daniela Andrei (55.600) [i cea cu bronz, Raluca Haidu (54.900 puncte).
“Am început preg\tirile doar în luna iunie, dup\ revenirea antrenorilor Mariana Bitang [i Octavian Bellu. Rezultatele nu sunt atât de importante pentru noi în perspectiva particip\rii la Mondialele de la Rotterdam, ci rutina [i consisten]a exerci]iilor, care au elemente noi”, a declarat secretarul general al FR Gimnastic\, Mircea Apolzan, citat de presa din Anglia.
Sandra Izba[a a fost menajat\ [i nu a fost prezent\ la Ipswhich, fiind înc\ în refacere dup\ accidentarea grav\ la tendonul lui Ahile, de anul trecut.

Vezi si

CSU Suceava revine în fața propriilor suporteri pentru meciul cu CSM Bacău

Cele două formații se vor înfrunta sâmbătă, de la ora 17.00, în cadrul etapei a …