Friday , April 26 2024

Echipa feminina de gimnastica a României a învins Marea Britanie

Echipa feminin\ de gimnastic\ a României a învins Marea Britanie, la Ipswhich, la întâlnirea bilateral\, care preg\te[te participarea la Campionatele Mondiale din luna octombrie.
România, cu Raluca Haidu, Daniela Andrei, Gabriela Dr\goi, Cerasela P\tra[cu [i Dianca Trenca, a acumulat un total de 165.400 puncte, fa]\ de cele 163.100 ale Marii Britanii (în componen]a Hannah Whelan, Becky Downie, Danusia Francis, Jocelyn Hunt [i Jennifer Pinces).
La individual compus, Hannah Whelan a câ[tigat, cu un total de 55.650 puncte, fa]\ de medaliata cu argint Daniela Andrei (55.600) [i cea cu bronz, Raluca Haidu (54.900 puncte).
“Am început preg\tirile doar în luna iunie, dup\ revenirea antrenorilor Mariana Bitang [i Octavian Bellu. Rezultatele nu sunt atât de importante pentru noi în perspectiva particip\rii la Mondialele de la Rotterdam, ci rutina [i consisten]a exerci]iilor, care au elemente noi”, a declarat secretarul general al FR Gimnastic\, Mircea Apolzan, citat de presa din Anglia.
Sandra Izba[a a fost menajat\ [i nu a fost prezent\ la Ipswhich, fiind înc\ în refacere dup\ accidentarea grav\ la tendonul lui Ahile, de anul trecut.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …