Thursday , May 23 2024

Echipa feminina de gimnastica a României a învins Marea Britanie

Echipa feminin\ de gimnastic\ a României a învins Marea Britanie, la Ipswhich, la întâlnirea bilateral\, care preg\te[te participarea la Campionatele Mondiale din luna octombrie.
România, cu Raluca Haidu, Daniela Andrei, Gabriela Dr\goi, Cerasela P\tra[cu [i Dianca Trenca, a acumulat un total de 165.400 puncte, fa]\ de cele 163.100 ale Marii Britanii (în componen]a Hannah Whelan, Becky Downie, Danusia Francis, Jocelyn Hunt [i Jennifer Pinces).
La individual compus, Hannah Whelan a câ[tigat, cu un total de 55.650 puncte, fa]\ de medaliata cu argint Daniela Andrei (55.600) [i cea cu bronz, Raluca Haidu (54.900 puncte).
“Am început preg\tirile doar în luna iunie, dup\ revenirea antrenorilor Mariana Bitang [i Octavian Bellu. Rezultatele nu sunt atât de importante pentru noi în perspectiva particip\rii la Mondialele de la Rotterdam, ci rutina [i consisten]a exerci]iilor, care au elemente noi”, a declarat secretarul general al FR Gimnastic\, Mircea Apolzan, citat de presa din Anglia.
Sandra Izba[a a fost menajat\ [i nu a fost prezent\ la Ipswhich, fiind înc\ în refacere dup\ accidentarea grav\ la tendonul lui Ahile, de anul trecut.

Vezi si

Flavius Daniliuc, fotbalistul cu origini sucevene, inclus în lotul provizoriu al Austriei pentru EURO 2024

În vârstă de 23 de ani, Flavius Daniliuc mai are două selecții la echipa națională …