Friday , March 29 2024

E oficial: Iordanescu si-a prelungit contractul la Nationala pana dupa Euro 2016

Echipa nationala a Romaniei are din nou selectioner, dupa ce contractul lui Anghel Iordanescu a expirat miercuri, dupa amicalul cu Italia.

iordanescu

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, este cel care a anuntat, vineri dimineata, ca “Generalul” a semnat o prelungire a contractului, astfel ca va conduce echipa nationala la EURO 2016.

“Va pot confirma ca am semnat acordul de continuare. Inca de la bun inceput problema nu a fost financiara. Sunt onorat si multumit ca muncesc cu domnul Iordanescu pana la finalul Campionatului European. Intre 25 ianuarie si 6 februarie nationala va avea un cantonament pentru jucatori din tara”, a spus Burleanu, citat de Digi Sport.

Inainte de semnarea contractului, Andrei Vochin, consilierul presedintelui FRF, a anuntat ca forul condus de Razvan Burleanu a batut palma cu Anghel Iordanescu, iar acesta va semna in scurt timp un nou contract, valabil pana la incheierea turneului Campionatului European din Franta, existand posibilitatea de a fi prelungit in functie de rezultate.

In acelasi timp, cei trei antrenori secunzi care l-au ajutat pe Iordanescu in campania de calificare la Campionatul European, Daniel Isaila, Viorel Moldovan si Ionut Badea, au semnat prelungirea contractelor, pana dupa turneul din Franta.

Anghel Iordanescu a preluat echipa nationala in urma cu un an, dupa ce Victor Piturca a ales sa plece in Arabia Saudita, la formatia Al Ittihad. Sub comanda “Generalului”, Romania a incheiat pe locul secund Grupa F a preliminariilor Euro 2016, obtinand calificarea la turneul final, prima dupa o pauza de opt ani.

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …