Tuesday , April 16 2024

După Nadal, încă trei favoriți părăsesc prematur Australian Open: Casper Ruud, Taylor Fritz și Zverev

Surprize mari pe tabloul masculin de simplu de la Australian Open 2023 după eliminarea lui Rafael Nadal, alți trei favoriți importanți – norvegianul Casper Ruud (foto), americanul Taylor Fritz și germanul Alexander Zverev – fiind eliminați.

Al doilea favorit de pe tabloul masculin, norvegianul Casper Ruud, numărul trei mondial, a fost eliminat de americanul Jenson Brooksby, numărul 48 ATP, care l-a învins cu 6-3, 7-5, 6-7, 6-2.

Cap de serie numărul 8 la Melbourne, Taylor Fritz (campion en-titre la Indian Wells) a fost învins după un meci epuizant de patru ore și două minute de Alexei Popyrin. Favoritul gazdelor se află pe locul 113 în ierahia mondială, iar victoria a venit în cinci seturi, 6-7(4), 7-6(2), 6-4, 6-7(6), 6-2.

Într-o altă partidă a zilei, Alexander Zverev (favorit 12) a cedat în patru seturi contra lui Michael Mmoh (SUA – 107 ATP). A fost 6-7(1), 6-4, 6-3, 6-2 pentru jucătorul american (ajuns pe tabloul principal din postura de lucky loser). Partida a durat trei ore și 26 de minute.

Până acum, trei din primii zece favoriți de la Melbourne au părăsit deja competiția australiană: Rafael Nadal (1), Casper Ruud (2) și Taylor Fritz (8). Liderul mondial, spaniolul Carlos Alcaraz, lipsește de la Australian Open, fiind accidentat.

Vezi si

Cristiano Bergodi, dat afară de la Rapid. Ce variante de antrenor are echipa

Conducerea Rapidului a anunțat oficial în cursul zilei de marți despărțirea de antrenorul Cristiano Bergodi …