Sunday , April 28 2024

Duminica `ncepe faza judeteana a Cupei Rom=niei

Tabloul primului tur al competi]iei cuprinde 19 meciuri `n care se vor confrunta grup\rile de Liga a V-a n majoritatea jocurilor sunt programate duminic\, cu `ncepere de la orele 11.00

Asocia]ia Jude]ean\ de Fotbal a stabilit, ieri, noul program al jocurilor din cadrul primului tur al fazei jude]ene a Cupei Rom=niei. Astfel, majoritatea meciurilor din runda inaugural\ a competi]iei se vor desf\[ura duminic\, cu `ncepere de la orele 11.00 [i vor aduce fa]\ `n fa]a grup\rile de Liga a V-a. Excep]ie fac jocurile Larix Dorni[oara – V=n\torul Dorna Candrenilor, programat de la orele 13.00, pe stadionul din Vatra Dornei, [i Foresta II Moldovi]a – Victoria Vatra Moldovi]ei, care se va desf\[ura miercuri, 17 august, cu `ncepere de la orele 17.00.
Toate cele 19 meciuri din cadrul primului tur al fazei jude]ene a Cupei Rom=niei se vor desf\[ura pe terenul primelor echipe, `ntr-o singur\ man[\ eliminatorie, `n caz de egalitate la finalul celor 90 de minute regulamentare de joc urm=nd s\ se treac\ la reprizele de prelungiri [i eventual la loviturile de departajare.
Precedenta edi]ie a fazei jude]ene a Cupei Rom=niei a fost c=[tigat\ de divizionara a patra Minerul Iacobeni, care s-a impus, `n final\, `n fa]a celor de la Florconstruct P\tr\u]i.

N Programul complet al primului tur:

Bradul Putna – Flac\ra Vicovu de Jos
Unirea Horodnic – Progresul Fr\t\u]ii Vechi
Viitorul Ad=ncata – {tiin]a Mitoc
Bucovina {erb\u]i – Bucovina Calafinde[ti
Locomotiva Dorne[ti – Av=ntul Gr\me[ti
Fagga P=rte[tii de Jos – Victoria P\ltinoasa
Flac\ra Ro[ie Ude[ti – Danalis Zvori[tea
Foresta R=[ca – Av=ntul Baia
Sporting Bune[ti – {omuz F\lticeni
Voin]a Zvori[tea – Progresul Salcea
Steaua Dumbr\veni – Viitorul Vere[ti
Voin]a Bursuceni – Recolta F=nt=nele (teren: Vere[ti)
Voin]a H=rtop – {omuzul Preute[ti
Inter Capu C=mpului – Bucovina R\d\u]i
Dorna Vatra Dornei – Bistri]a Bro[teni
Bucovina Fundu Moldovei – FC Pojor=ta
C\limani {aru Dornei – C\limanelul Panaci
Larix Dorni[oara – V=n\torul Dorna Candrenilor (teren: Vatra Dornei)
Foresta II Moldovi]a – Victoria Vatra Moldovi]ei

~n alt\ ordine de idei, Biroul de Urgen]\ al Asocia]iei Jude]ene de Fotbal a decis ca sezonul 2011/2012 al Ligii a V-a s\ `nceap\ duminic\, 21 august. ~n acest sens, to]i delega]ii cluburilor `nscrise sunt a[tepta]i mar]i, 16 august, ora 11.00, la sediul AJF Suceava pentru definitivarea programului jocurilor din viitoarea edi]ie de campionat, aceasta urm=nd s\ cuprind\ trei serii. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

FCSB e noua campioană a României la fotbal 

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, …