Monday , October 3 2022
Breaking News

Drama in sportul romanesc: O campioana la tenis de masa a murit, la 29 de ani

valeria-borza

O veste extrem de tristă a zguduit lumea tenisului de masă din România: Valeria Borza a murit în această seară la doar 29 de ani.

Uitându-te la pozele ei de pe Facebook îţi dai seama că a fost o femeie plină de viaţă, care a ştiut să se bucure de micile bucurii ale vieţii, dar din păcate pentru toţi cei care o cunosc, a fost răpusă de o afecţiune parcă apărută din senin.

Originară din Caransebeş, jucătoarea legitimată la echipa franceză Lys-lez-Lannoy se îndrepta spre un autobuz care urma să o ducă spre aeroportul din Charleroi. Conform prosport.ro, aceasta a acuzat dureri de cap groaznice, motiv pentru care a fost transportată de urgenţă la spitalul din Roubaix.

Dusă la secţia de reanimare, Valeria Borza a intrat în comă. Diagnosticată cu meningită bacteriană, aceasta s-a stins din viaţă la ora 18:15.

“Sunt în stare de şoc, nu-mi vine să cred, ne-am întâlnit ultima dată la Europenele de la Schwechat, din luna octombrie. Era o stângace foarte bună! A murit din cauza unei meningite bacteriene”, a declarat pentru ProSport Eliza Samara.

Fost antrenor al Valeriei, Viorel Filimon, actualul selecţioner al reprezentativei feminine povesteşte: “S-a născut la Caransebeş, iar de la vârsta de 13 ani a mers la Centrul Olimpic de la Bistriţa. A stat acolo până a terminat junioratul. E medaliată la Europenele de cadeţi în proba pe echipe şi avea foarte multe calităţi. După ce a terminat junioratul, Vali a mers mai întâi în Spania, iar apoi în Franţa, unde se stabilise. Sunt foarte trist”.

Vezi si

CSU din Suceava s-a impus la zece goluri în meciul cu CSM Odorhei

Echipa antrenată de Petru Ghervan a câștigat sâmbătă, în fața harghitenilor, cu scorul de 40-30 …