Monday , July 22 2024

Dragomir: Regulamentul nu permite rejucarea partidei Rapid – Pandurii

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că FC Rapid şi Pandurii Târgu Jiu au făcut o propunere pentru rejucarea partidei de luni din cauza greşelilor de arbitraj, dar Regulamentul Disciplinar nu permite acest lucru.

“Conducerile cluburilor Rapid şi Pandurii au făcut o propunere la noi pentru rejucarea partidei de aseară, dar nu se poate. Regulamentul nu permite rejucarea, ce să facem? Nu avem literă de regulament pentru a rejuca un meci care a fost influenţat de greşeli de arbitraj”, a spus Dragomir.

Întrebat dacă există posibilitatea modificării regulamentului pentru a se putea rejuca partida, Dragomir a răspuns: “Fugiţi domnule de aici, regulamentul este pentru lucruri serioase. Noi modificăm regulamentul numai cum ne permite UEFA, nu putem să facem aşa ceva”.

Dumitru Dragomir a precizat că greşelile de arbitraj de la partida Rapid – Pandurii nu au fost intenţionate. “Haideţi, să fim serioşi. Alea nu au fost greşeli intenţionate, sunt prostii astea”, a adăugat Dragomir.

Echipa Rapid a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), meciul disputat, luni, pe teren propriu, în compania formaţiei Pandurii Târgu Jiu, în cadrul etapei a XIII-a Ligii I. Oaspeţii au reclamat neacordarea unui penalti la un fault asupra lui Orac şi anularea a două goluri marcate regulamentar, în repriza secundă, de Stromajer şi Vranjkovici. De cealaltă parte, conducerea giuleşteană a acuzat tolerarea tragerilor de timp şi nesancţionarea unor faulturi dure.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din Mugurel Drăgănescu (central), Bogdan Velicu, Vasile Marinescu (asistenţi) şi Teodor Crăciunescu (rezervă).

Acţionarul majoritar George Copos a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că împreună cu preşedintele Marin Condescu va face o propunere la LPF şi FRF pentru rejucarea partidei Rapid – Pandurii Târgu Jiu, scor 1-1, din cauza greşelilor foarte mari de arbitraj.

“Am vorbit în această dimineaţă cu domnul Condescu (n.r. – preşedintele clubului Pandurii) şi am ajuns la un acord să rejucăm acest meci. Împreună vom face o propunere la LPF şi FRF pentru a rejuca această partidă, pentru că nu este nici în spiritul gorjenilor şi nici al giuleştenilor ca un arbitru să intervină de o asemenea manieră în stabilirea unui rezultat. Au fost greşeli foarte mari de arbitraj şi de o parte şi de cealaltă, dar trebuie să fim de acord că au fost mai vizibile cele în defavoarea formaţiei Pandurii”, a spus Copos.

Vezi si

Anunțul FRF: Edi Iordănescu pleacă de la naționala României

Aflat în vacanță, Edi Iordănescu le-a transmis oficialilor FRF că nu va mai continua pe …