Wednesday , April 24 2024

Dragomir, dupa Steaua-Rapid, scor 0-0: Va fi spectacol în Cupa

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a declarat, luni seară, la Sport.ro, după derbiul Rapid – Steaua, scor 0-0, că acest rezultat este perfect echitabil şi a precizat că va fi spectacol la întâlnirea din Cupa României a celor două echipe.

“E un rezultat perfect echitabil. Cred că atât au putut jucătorii, au făcut mult presing şi în derbiurile astea emoţiile taie elanul jucătorilor. Repriza a doua a fost foarte bună pentru Steaua, nici în prima nu a jucat rău. Valoarea lotului Stelei e mai mare decât cea a Rapidului. Ca valoare individuală, Steaua e superioară, iar Gardoş va fi mare fotbalist. În Cupă va fi spectacol, acolo o să-i doară în pălărie care pierde. Mi-au mai plăcut Latovlevici şi fundaşii centrali de la Rapid. Szekely a fost haotic, dar nu ştiu de ce a fost schimbat Tănase. Dacă Tănase face o pregătire bună, va fi fotbalist”, a spus Dragomir.

Echipele Rapid Bucureşti şi Steaua Bucureşti au terminat la egalitate, luni, scor 0-0, în derbiul etapei a XIV-a a Ligii I, disputat pe stadionul “Giuleşti – Valentin Stănescu”. Steaua a ratat două ocazii importante în repriza a doua, prin Tănase şi Surdu, care au trimis mingea în bară, în minutele 55 şi 66.

Partida Rapid Bucureşti – Steaua Bucureşti, din sferturile de finală ale Cupei României – Timişoreana, se va disputa joi, de la ora 20.45, tot pe stadionul “Giuleşti – Valentuin Stănescu”, şi va fi transmisă de Pro TV.

Vezi si

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024, în frunte cu Istvan Kovacs

Patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, vor oficia la Campionatul European de fotbal …