Saturday , April 20 2024

Dragomir, acuzatii fara predecent la adresa lui Mircea Sandu si a FRF

sandu-dragomir

Dumitru Dragomir, presedintele LPF, a explicat cum s-a ajuns la cel mai mare scandal din fotbalul romanesc, dupa ce Tribunalul de la Lausanne a decis retrogradarea Rapidului in Liga a II-a.

“Corleone” si-a inceput discursul refuzand sa isi asume orice fel de responsabilitate pentru votul buclucas din Comitetul Executiv, lansand, in acelasi timp, sageti otravite in directia lui Mircea Sandu.

“De ce s-a ajuns aici? Pentru ca Regulamentul spune ca noi trebuie sa avem 18 echipe in Liga 1. E aprobat de Adunarea Generala. Noul statut si regulament, facut in 2011, spune clar ca Liga 1 are 18n echipe si 34 de etape. Pai cum puteam eu, Dumitru Dragomir, presedinte al LPF, sa incalc regulamentul? Sandu a spus ca nu a votat propunerea noastra, dar nu trebuia sa spuna asta. Dansul a votat ceva impotriva Adunarii Generale? Daca a spus asta trebuie sa isi retraga fraza, nu e bine pentru el. Ce, a votat impotriva Adunarii Generale si a Regulamentului?”, a spus Dragomir.

Apoi, presedintele LPF a precizat ca forul pe care il conduce a venit cu patru propuneri, insa acestea au fost ignorate, preferandu-se varianda sefului sindicatului fotbalistilor. De ce?

“A ridicat mana domnul Costin si a propus ceva ce a convenit tuturor pentru ca raspunderea e a sindicatelor. Uitati-va la mine, sunt gras, dar nu prost! Cand am vazut ca responsabilitatea cade pe ala de la sindicate, pai normal ca am votat! A venit ca o manusa treaba asta, de ce sa nu recunosc? Dar nu eu am condus sedinta.”

De furia lui Dragomir nu a scapat nici Tribunalul de la Lausanne.

“Barajul a fost perfect legal, mai ales ca nici Chiajna si nici Rapidul nu au contestat asta. O spun cu toata raspunderea, TAS-ul a gresit si a gresit grav. Rapidul si FRF nu s-au aparat si au gresit. LPF nu are nicio implicare.”

In fine, pentru prima data dupa mult timp, Mitica Dragomir l-a atacat direct pe Mircea Sandu.

“Nu sunt suparat pe Sandu, dar n-a spus o vorba frumoasa de mine in 20 de ani. Eu am spus mereu. Am considerat mereu ca sunt intr-o echipa cu el, dar nu stiu daca el a considerat asta.”

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …