Wednesday , April 24 2024

Dosarul Transferurilor: Mihai Stoica a cerut la Tribunalul Bucuresti rejudecarea dosarului sau

mm stoica

Mihai Stoica, condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare in Dosarul Transferurilor, a cerut luni rejudecarea in cazul sau. Instanta Tribunalului Bucuresti a stabilit ca solicitarea poate fi judecata ca o contestatie in anulare, transmite Mediafax.

Magistratul de la Tribunalul Bucuresti care a judecat cererea formulata de avocatul lui Mihai Stoica a decis sa schimbe incadrarea juridica a cererii de aplicare a legii mai favorabile, sustinand ca aceasta intruneste toate conditiile unei contestatii in anulare.

Dupa reincadrarea cererii, instanta a ramas in pronuntare in ce priveste competenta judecarii cauzei, urmand sa stabileasca daca fi analizata de Tribunalul Bucuresti sau de Curtea de Apel.

Avocata lui Mihai Stoica a spus in fata instantei ca exista dovezi care arata ca faptele de care a fost acuzat Mihai Stoica s-au prescris.

In timpul judecarii cauzei, Mihai Stoica a stat in boxa acuzatilor si nu a facut nicio declaratie, el spunand doar ca sustine in totalitate pledoaria avocatei sale.

Vezi si

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024, în frunte cu Istvan Kovacs

Patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, vor oficia la Campionatul European de fotbal …