Tuesday , April 16 2024

Dosarul Transferurilor: Mihai Stoica a cerut la Tribunalul Bucuresti rejudecarea dosarului sau

mm stoica

Mihai Stoica, condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare in Dosarul Transferurilor, a cerut luni rejudecarea in cazul sau. Instanta Tribunalului Bucuresti a stabilit ca solicitarea poate fi judecata ca o contestatie in anulare, transmite Mediafax.

Magistratul de la Tribunalul Bucuresti care a judecat cererea formulata de avocatul lui Mihai Stoica a decis sa schimbe incadrarea juridica a cererii de aplicare a legii mai favorabile, sustinand ca aceasta intruneste toate conditiile unei contestatii in anulare.

Dupa reincadrarea cererii, instanta a ramas in pronuntare in ce priveste competenta judecarii cauzei, urmand sa stabileasca daca fi analizata de Tribunalul Bucuresti sau de Curtea de Apel.

Avocata lui Mihai Stoica a spus in fata instantei ca exista dovezi care arata ca faptele de care a fost acuzat Mihai Stoica s-au prescris.

In timpul judecarii cauzei, Mihai Stoica a stat in boxa acuzatilor si nu a facut nicio declaratie, el spunand doar ca sustine in totalitate pledoaria avocatei sale.

Vezi si

Cristiano Bergodi, dat afară de la Rapid. Ce variante de antrenor are echipa

Conducerea Rapidului a anunțat oficial în cursul zilei de marți despărțirea de antrenorul Cristiano Bergodi …