Thursday , March 28 2024

Dorinel Munteanu a primit oferta vietii: Va antrena in Germania

Dorinel Munteanu a declinat oferta de la Mordavia Saransk şi va semna cu Jahn Regensburg, liga a doua din Germania.

“Vreau să-mi îndeplinesc visul de a antrena în Germania, unde este şi familia mea!”, au fost cuvintele folosite de Dorinel Munteanu la despărţirea de Dinamo. Munteanu şi-a văzut până la urmă visul cu ochii, chiar dacă o va lua de jos. A declinat până la urmă oferta făcută de ruşii de la Mordovia Saransk şi va semna cu Jahn Regensburg, ultimul loc din liga secundă a Germaniei.

Jahn Regensburg se află pe ultima poziţie în 2.Bundesliga, unde a promovat la finalul sezonului trecut, şi se află la 7 puncte de primul loc care asigură supravieţuirea în liga secundă. Echipa din sud-estul Germaniei a adunat doar 13 puncte în acest sezon, în 19 etape. Linia de clasament arată astfel: 3 victorii, 4 egaluri şi 12 înfrângeri. Jahn Regensburg n-a mai învins de 11 etape, iar debutul lui Dorinel Munteanu este unul extrem de greu, cu Hertha Berlin, pe teren propriu, într-un meci programat pe 3 februarie.

Jahn Regensburg a fost înfiinţată în 1907, însă n-a jucat niciodată în prima ligă a Germaniei. După cum îi spune şi numele, este localizată în Regensberg, un oraş de 135.000 de locuitori situat în Bavaria. Evoluează pe un stadion de 12.000 de locuri şi foloseşte culorile alb şi roşu. Cea mai mare performanţă din istoria clubului este un loc secund în 2.Bundesliga, în 1953.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …