Tuesday , April 23 2024

Dorin Goian sună adunarea pe Areni

In jur de 15 jucători sunt așteptați mâine la reunirea Forestei. Aceștia se vor antrena în două grupuri separate.  “Așteptăm un răspuns oficial din partea celor de la DSP. Trebuie să știm dacă este nevoie să fim testați sau nu pentru coronavirus înainte de startul pregătilor. Iosif Netbai (Bucovina Rădăuți) este cea mai nouă achiziție a Forestei  

Foresta începe mâine antrenamentele pentru viitorul sezon al Ligii a III-a după mai bine de trei luni și jumătate de pauză forțată generată de pandemia de coronavirus. În prima fază, la apelul noilor antrenori Dorin Goian și Daniel Bălan sunt așteptați în jur de 15 jucători, noutățile fiind reprezentate de Vasile Vitu și Iosif Netbai, aduși de la Rădăuți.

“Până miercuri dimineață, când intenționăm să începem pregătirile, așteptăm și un răspuns oficial din partea celor de la DSP. Trebuie să știm dacă este nevoie să fim testați sau nu pentru coronavirus. Cert este că stadionul va fi închis publicului pe perioada antrenamentelor, care nu se vor putea desfășura în grupuri mai mari de zece persoane”, a declarat președintele Forestei, Andrei Ciutac.

Şapte săptămâni și jumătate va avea Dorin Goian la dispoziție pentru a-i duce pe “galben-verzi” la forma optimă. “Vreau să le ofer jucătorilor o perioadă cât mai lungă de reacomodare la efort. Asta preventiv, pentru a încerca să evităm accidentările. Nu este ușor când vii după o perioadă așa lungă de inactivitate. E clar că organismul jucătorului nu este obișnuit cu astfel de întreruperi. Şapte săptămâni și jumătate ar fi îndeajuns pentru a pregăti noul sezon, astfel încât prima etapă să ne prindă într-o formă bună”, a declarat Dorin Goian, care îI va avea ca secunzi la Foresta pe Daniel Bălan și Bogdan Tudoreanu, în vreme ce Vasile Prisacă se va ocupa de pregătirea portarilor.

Foresta va debuta în noul sezon al Ligii a III-a pe 29 august, într-o serie de 18 echipe. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024, în frunte cu Istvan Kovacs

Patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, vor oficia la Campionatul European de fotbal …