Thursday , April 25 2024

Dorin Goian, înainte de reluarea Ligii a III-a: “Primul obiectiv este accederea la baraj, după care putem vorbi și de o eventuală promovare”

În prima etapă a sezonului de primăvară, Foresta va întâlni sâmbătă, de la ora 15.00, pe stadionul Areni, formația Ceahlăul Piatra Neamț.

Dorin Goian a vorbit joi, într-o conferință de presă, despre obiectivele Forestei în sezonul de primăvară al Ligii a III-a, care va debuta sâmbătă, cu antepenultima etapă din sezonul regular.

“Mai avem trei meciuri foarte grele în sezonul regular și ne dorim să păstrăm acest avans de nouă puncte pe care îl avem în fruntea clasamentului. Dacă vom reuși să-l mărim, ar fi grozav. Trebuie să o luăm pas cu pas, iar primul obiectiv este accederea la baraj, după care putem vorbi și de o eventuală promovare”, a spus Goian.

Acesta a vorbit și despre adversarul de sâmbătă la Forestei. “Ceahlăul este o echipă mult schimbată în bine, mai pregătită fizic, mai agresivă și mult mai organizată pe faza defensivă. Primește mai greu gol și ne va fi mult mai greu decât în jocul tur. în plus a adus și câțiva jucători valoroși care au crescut nivelul echipei, mă refer la Vișinar, Ciobanu sau Neicuțescu”, a mai spus antrenorul “galben-verzilor”, care a făcut și un apel la suporterii suceveni să vină alături de echipă, pentru că “de acum începe greul, de acum jucăm numai împotriva unor formații bune și ei ne pot ajuta să ieșim din momentele mai dificile.”

Jucătorii au primit un salariu de la început anului

Dorin Goian a precizat că jucătorii Forestei și-au primit un salariu de la începutul anului, fostul internațional fiind convins că lucrurile vor reveni pe un făgas normal pe plan financiar cu sprijinul Primăriei. “Președintele clubului a făcut un efort financiar și le-a achitat jucătorilor un salariu, pentru că nu mai luaseră bani din decembrie. Cu siguranță, cum vor intra banii de la primărie, lucrurile se vor reglementa. Eu am încredere că Primăria și Consiliul Local vor fi în continuare alături de echipă și le mulțumim pe această cale pentru tot ce au făcut până acum pentru noi. Asta este realitatea, fotbalul sucevean depinde momentan numai și numai de acești bani. Până vine vreun investitor arab la Suceava, trebuie să mai așteptăm”, a spus Goian.

Goian a dezmințit zvonurile conform cărora ar fi fost ofertat de FCSB

în final, Dorin Goian a dezmințit și zvonurilor conform cărora a fost ofertat pentru postul de antrenor al FCSB, asigurându-i pe suporterii suceveni că-și va respecta contractul cu Foresta. “Nu am avut niciun fel de contact cu nicio persoană din conducerea FCSB. Au fost doar acele știri apărute în presa centrală. Eu sunt sub contract cu Foresta și mă focusez pe obiectivul nostru de aici. Nu mă gândesc la cai verzi pe pereți”, a explicat Goian.

Cu ocazia conferinței de presă de joi, gruparea suceveană și-a prezentat și patru dintre cele cinci achiziții, este vorba de fundașul Ştefan Cană (Unirea Constanța), mijlocașii Vali Hagiu (Rapid Brodoc) și Vlad Codău (Dante Botoșani) și atacantul Robert Martin (Şomuz Fălticeni). A cincea, milocașul Sebastian Nechita (Dante Botoșani), a lipsit motivat din cauza unei răceli. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …

One comment

  1. De ce mananca cacao Dorinel? Oare nu va merge la STEAUA lui Becali?