Wednesday , October 4 2023

Dorin Goian a ajuns pe masa de operație

Fostul internațional român a fost operat luni, la București, pentru o deviație de sept

Dorin Goian a ajuns la spital, fostul internațional român fiind operat luni pentru o deviație de sept.

“Goe” a fost nevoit să apeleze la ajutorul medicilor din cauza disconfortului provocat de numeroaselor fracturi de piramidă nazală pe care le-a suferit de-a lungul carierei de jucător.

”Sunt la spital și am fost operat! A fost vorba de o deviație de sept, de la fracturile de piramidă nazală pe care le-am avut în cariera de jucător. Am avut de multe ori nasul spart! Trebuia să facă acest pas, pentru că am avut parte de disconfort pe timpul nopții, a declarat Dorin Goian pentru ProSport.

”Mă simt bine, este totul ok după ce am ieșit din operație. Îi mulțumesc mult doctorului Mocanu! O să stau două zile sub observație, iar recuperarea va dura în jur de trei săptămâni, a mai spus Goian, după operația suferită la Spitalul Monza din București.

Posesor al licenței PRO, Dorin Goian (42 de ani) este în acest moment liber de contract, după ce a renunțat în vară la funcția de antrenor al Forestei, formație pe care a dus-o în sezonul trecut până în finala barajului de promovare în Liga a II-a. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

LPS Suceava și-a consolidat prima poziție în Campionatul Național U17

Grupa antrenată de Andrei Ițco a bifat a șasea victorie consecutivă: 6-1 cu LPS Iași …