Saturday , April 20 2024

Doi tineri englezi au călătorit aproape 5.000 de kilometri pentru a asista la derbyul de pe Areni

 Alex și Jack au ajuns pentru prima oară în României grație zborului direct Manchester – Suceava. La finalul meciului dintre Foresta și Bucovina Rădăuți, cei doi au primit din partea președintelui AJF Suceava, Ciprian Anton, câte un tricou cu echipa națională a României și un fanion.

Spectatorii români au revenit pe stadioane începând cu weekendul trecut, iar de acest lucru nu au profitat doar fanii Forestei și ai Bucovinei Rădăuți, formații care s-au întâlnit sâmbătă în ultima etapă programată în acest an în Liga a III-a.

Au profitat și doi tineri din Manchester, care au călătorit aproape 5.000 de kilometri pentru a asista la meciul disputat pe Areni.

Alex și Jack, ambii în vârstă de 28 de ani, sunt fani ai formației Rochdale (Liga a IV-a engleză) și au ajuns pentru prima oară în România grație zborului direct Manchester – Suceava, introdus din 31 octombrie.

La finalul meciului, cei doi englezi au ajuns întâmplător la Asociația Județenă de Fotbal, a cărei sediu se află la intrarea pe stadionul Areni.

Aici, cei doi temerari au fost întâmpinați de președintele Ciprian Anton, care le-a oferit câte un tricou al echipei naționale României și un fanion cu AJF Suceava.

Impresionați de ospitalitate, Alex și Jack au promis să se întoarcă la Suceava cu ocazia următorului episod din Football in Heaven. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …