Friday , March 29 2024

Doi fotbalişti din naţionala ROMÂNIEI, cu conturile blocate de ANAF

Lucian Sănmărtean şi Paul Papp au fost vizaţi de acţiunile ANAF pentru colectare de impozite neplătite. Cei doi fotbalişti s-au trezit cu conturile blocate.

nationala

ANAF a pus proprire pe conturile lui Lucian Sanmartean si ar fi recuperat 60.000 de euro din datoria mijlocasului catre stat, aceasta fiind insa mult mai mare, scrie Fanatik: “Fara nici un avertisment, Sanmartean s-a trezit ca are conturile blocate si ca are de platit o datorie uriasa catre ANAF. Suma a provenit din incasarile pe care le-a avut in perioada in care a fost jucator la FC Vaslui, dar nu stia ca trebuie sa plateasca. I-au luat 60.000 de euro, pana sa se dezmeticeasca”.

De asemenea, si Paul Papp are o datorie importanta fata de ANAF: “Papp nu vrea sa vorbeasca despre acest subiect nici cu prietenii, le-a spus doar catorva oameni despre problema cu ANAF. Din ce stim, datoria pe care o pretinde institutia este destul de importanta si in cazul sau”.

Alti oameni din fotbal care au avut astfel de probleme sunt Dan Alexa si Marius Lacatus, insa cei doi au castigat procesul cu ANAF.

 

 

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …