Sunday , August 1 2021

Djokovic și Nadal eliminați! Finală Thiem – Medvedev la Turneul Campionilor

Turneul Campionilor de la Londra va avea o finală care nu îi va include la start pe Rafa Nadal sau Novak Djokovic. Ambii au pierdut sâmbătă în semifinale în Anglia, așa că în ultimul act îi vom putea urmări pe tinerii Dominic Thiem și Daniil Medvedev.

După ce întâlnirea dintre Thiem și Djokovic a fost un imens spectacol, câștigată incredibil de Thiem în tiebreakul decisivului (7-5, 6-7, 7-6), nici jocul dintre Nadal și tânărul rus Medvedev nu a dezamăgit.

secretarasite Deși Nadal a început perfect cu 6-3 și părea în controlul semifinalei, rusul a debutat cu 3-0 în setul secund și ușor-ușor a început să domine el întâlnirea. Culmea este totuși că în setul doi, Nadal a avut 5-4 și serviciul, având deci posibilitatea să închidă jocul și să meargă în finala cu Thiem.

secretarasiteS-a terminat 3-6, 7-6, 6-3 și vom avea o finală poate inedită la Londra, între Thiem și Medvedev, jucători din noul val. Cei doi ocupă locurile 3 și 4 ATP, imediat sub Nole și Nadal și în circuitul ATP s-au mai întâlnit de 4 ori, austriacul având 3-1 la victorii directe.

A fost prima victorie directă a lui Medvedev la Nadal, care până acum îl conducea la acest capitol pe est-european cu un sec 3-0.

Finala dintre Thiem și Medvedev va avea loc duminică la ora 20 și va fi transmisă pe EuroSport.

spotmedia

Vezi si

JO Tokyo: Djokovic, eliminat în semifinale de Zverev

Novak Djokovic, numărul unu mondial şi marele favorit la medalia olimpică de aur, a fost …