Wednesday , April 17 2024

Djokovic și Kyrgios au plănuit să iasă la o bere sau la cină după finala de la Wimbledon. „Cine câștigă plătește”

Novak Djokovic şi Nick Kyrgios plănuiesc să ia împreună cina sau măcar să bea ceva după finala de la Wimbledon, de duminică. Şi câştigătorul va plăti nota, au dezvăluit ei pe Instagram înainte de meciul cel mare.

Australianul şi sârbul nu au fost mereu în relaţii apropiate. “Ţi-a luat cinci ani să reuşeşti să spui ceva frumos despre mine”, a glumit Djokovic pe Instagram.

“Adevărat, dar te-am susţinut când a contat”, a răspuns Kyrgios (care e australian), unul dintre puţinii jucători care l-au susţinut public pe sârb când a refuzat să se vaccineze şi, prin urmare, nu a fost primit la Australian Open. Nick a criticat atunci modul în care s-au purtat oficialii din țara sa cu liderul mondial.

“Ai făcut-o şi am apreciat asta”, a răspuns Djokovic. “Deci suntem prieteni acum?” a replicat australianul. “Dacă mă inviţi la o băutură sau la cină, accept. Şi câştigătorul va plăti”, a conchis sârbul.

“Vândut. Să mergem într-un club de noapte şi să fim nebuni ”, a spus Kyrgios, într-o posibilă aluzie la o fotografie cu Djokovici la Belgrad, fără cămaşă într-un club de noapte în iunie 2020, în plină pandemie de coronavirus, scrie lefigaro.fr.

Vezi si

Flacăra olimpică a fost aprinsă la Olympia (Grecia), cu 101 zile înaintea JO de la Paris

Flacăra olimpică a fost aprinsă marţi la vechiul sit Olympia, în Grecia, cu 101 zile …