Thursday , March 28 2024

Djokovic intră sâmbătă în detenție. Cazul său ajunge la Curtea Federală

Novak Djokovic nu va fi expulzat deocamdată din Australia, conform unei decizii a judecătorului Anthony Kelly, la scurt timp după ce viza sa a fost anulată de ministrul Imigrării. Judecătorul Anthony Kelly, același care a judecat pe procedură și primul apel al sârbului, nu a fost de acord cu expulzarea imediată a lui Djokovic, astfel că tenismenul va rămâne în Australia până când se dă o nouă sentință la apelul său, conform The Age. El va sta întâi în detenție de sâmbătă seară, iar duminică va avea o audiere în cazul său. Australian Open începe luni.

Judecătorul a stabilit ca Djokovic să fie transferat la centrul de detenție pentru imigranți după audierile pe care le va avea sâmbătă dimineață în fața autorităților de imigrație din Australia și după ce va merge la avocați.

Totodată, duminică va avea loc o nouă audiere, astfel că Djokovic va fi scos din detenție din nou și va putea fi în contact cu avocații.

În plus, judecătorul Anthony Kelly a decis ca acest caz să fie transferat la Curtea Federală. Nu e clar încă dacă el va afla verdictul tot duminică sau după ce începe Australian Open.

 

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …