Friday , April 19 2024

Iordanescu, Mitica Dragomir, Cornel Dinu si Daniel Pancu, pe lista de consilieri PSD la Bucuresti

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat lista candidaților din partea PSD pentru Consiliul General al Municipiului București. Pe această listă se regăsesc nume importante din fotbalul românesc, precum Daniel Pancu, Dumitru Dragomir, Cornel Dinu și Anghel Iordănescu.

Surprinde prezența pe această listă a lui Daniel Pancu (43 de ani), antrenor care a semnat recent un contract cu Politehnica Iași.

Dumitru Dragomir (74 de ani), fost președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a mai fost implicat în politică. Între 2000 și 2008 a fost deputat în Parlamentul României din partea PRM. A candidat la funcția de primar general al Capitalei în 2004. După demisia din PRM, s-a orientat spre PDL, dar nu a candidat pentru nicio funcție.

“Personalități marcante ale țării și Capitalei ni se alătură pentru a continua ceea ce am început acum 4 ani: modernizarea Bucureștiului! Depunem împreună, în aceste momente, lista pentru viitorul Consiliu General, pe care se află: Petre Roman – prim ministru al României (1990-1991), îndrăgita actriță Monica Davidescu, oamenii de sport și fair-play: Elisabeta Lipă, Cornel Dinu, Dumitru Dragomir, Anghel Iordănescu, Daniel Pancu, regizorul Sorin Ilieșiu, alături de cadre medicale, profesori, juriști, ingineri“, a fost anunțul primarului Capitalei, Gabriela Firea.

Anghel Iordănescu (70 de ani) a fost senator al României din partea PSD, între 2008 și 2012. A inițiat 16 propuneri legislative, dintre care 4 au fost promulgate legi.

Cornel Dinu (72 de ani) nu a avut nicio implicare în politică până acum. Legenda clubului Dinamo nu a ocupat nicio funcție în ultimii ani, fiind analist sportiv.

realitateasportiva.net

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …