Friday , April 19 2024

Dinamo vrea sa obtina victoria la masa verde cu Sportul

Dinamo încearcă să obţină victoria cu Sportul la “masa verde”: a depus contestaţie la LPF împotriva fundaşului Ionuş Şerban.

Vasile Şiman, patronul Sportului, a comentat la Dolce Sport acţiunea pornită de dinamovişti, acuzându-i pe şefii alb-roşiilor.

“Trebuia să facă memoriu înainte de meci. Sunt oameni fără onoare, fără reguli, fără demnitate. Jucătorul este legitimat la Sportul Studenţesc. Să dovedească ei că jucătorul nu evoluează regulamentar. Dacă nu avea viză, nu-i permitea nimeni să joace, ori el a jucat deja două meciuri. Astea sunt practici de miliţieni.

Dinamoviştii vor să câştige cu orice preţ, cum au făcut tot timpul. Dacă nu pot să câştige în teren, apelează la astfel de practici. Mă uimeşte cât de josnici pot să fie! Nu le e ruşine să conteste după ce că băgăm copii de 15 ani?! Nu le e ruşine, după ce nu i-am lăsat să iasă din propriul careu?! Ce vor de la noi până la urmă?”, a spus Şiman pentru Dolce Sport.

Acesta susţine că la baza acestui scandal se află oficialii echipei Prahova Tomşani, care au apelat şi la cei de la Ceahlăul pentru a-l contesta pe jucătorul de 16 ani al Sportului.

“Lucrul ăsta l-a făcut şi Ceahlăul după 10 zile de la meci, ăsta e al doilea memoriu. Probabil că au fost puşi de cei de la Prahova Tomşani. Dacă e jucătorul lor, de ce nu joacă la ei şi joacă la noi?”, a mai spus Şiman la emisiunea Sport Center.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …