Thursday , April 18 2024

Dinamo va avea patroni noi

actionari Dinano

Ionuţ Negoiţă este aproape de o despărţire de FC Dinamo. Surse din cadrul clubului suţin că gruparea alb-roşie va fi preluată, până la finalul acestui an, de doi foşti acţionari!

Ipoteza vine în contextul în care Ionuț Negoiță trebuie să-i plătească fostului președinte CA, Nicolae Badea, 880.000 de euro până la finalul acestei luni, reprezentând prima rată din datoria de 4 milioane de euro, scrie Fanatik. Dacă Negoiță nu va onora plata, atunci clauzele contractuale spun că pachetul de 30% din acțiuni cedat în martie îi va reveni lui Badea! Pe lângă datoria către Badea, Negoiță mai are de achitat și către Borcea o sumă importantă.

“Din ce se aude, Borcea și Badea au reluat discuțiile despre preluarea clubului și pregătesc o revenire spectaculoasă la vară, cu transferuri importante. Cristi nu suportă să vadă că Steaua face performanță, iar Dinamo se zbate la mijlocul clasamentului”, susţin surse din cadrul clubului.

Nicolae Badea a rămas cu un pachet de acțiuni de  % la AFC Dinamo 1948, unde este și președinte, după ce Negoiță a făcut o mărire de capital social și și-a mai adăugat 5 procente la pachetul de 88,88%!

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …