Wednesday , February 28 2024

Dinamo si-a gasit antrenor

Vasile Miriuta a fost concediat marti seara din functia de antrenor al lui Dinamo, dar gruparea “alb-rosie” s-a miscat repede si i-a gasit deja inlocuitor.

claudiu niculescu

Rezultatele slabe si scandalurile de la echipa din ultima perioada au dus la indepartarea lui Vasile Miriuta dupa numai doua luni.

Locul acestuia ar urma sa fie luat de Claudiu Niculescu, sustine Telekom Sport.

Pentru a-l aduce la Voluntari, formatie pe care o pregateste din primavara acestui an si cu care a castigat Cupa si Supercupa Romaniei, gruparea din Soseaua Stefan cel Mare va trebui sa-i achite clauza de reziliere.

Potrivit sursei citate mai sus, aceasta clauza ar fi de 30,000 de euro.

Pe langa suma pe care o va plati pentru Niculescu, Dinamo e nevoita sa-l despagubeasca si pe Vasile Miriuta cu 70,000 de euro, in timp ce alti 35,000 de euro vor merge catre secunzii acestuia.

In varsta de 41 de ani, Claudiu Niculescu le-a mai pregatit inainte de gruparea ilfoveana pe Universitatea Cluj, FC Bihor, Damila Maciuca, CSM Ramnicu Valcea si CS Mioveni. Ca jucator, a evoluat in “Groapa” intre anii 2001-2002, 2003-2008 si 2009-2010.

Doar 3 victorii a obtinut Dinamo in cele 9 jocuri disputate cu Vasile Miriuta antrenor.

Cu 8 etape inainte de terminarea sezonului regulat, “cainii” ocupa locul 7 in clasamentul Ligii 1, cu 24 de puncte, la 4 puncte distanta de locul 6, ultimul care duce in play-off, ocupat in prezent de Astra Giurgiu.

Vezi si

Rugbyștii de la LPS Suceava au câștigat pe terenul lui Dinamo

LPS Suceava a câștigat pe terenul lui Dinamo, cu scorul de 45-7, într-un meci restant …