Thursday , April 18 2024

Dinamo a invins Rapid cu 2-1, in meciul restanta din etapa a IV-a

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), formaţia Rapid Bucureşti, într-un meci restanţă din etapa a IV-a a Ligii I disputat pe Arena Naţională şi în care “alb-roşii” au revenit de la 0-1.

Au marcat: Alexe ’45, ’62 (penalti) / Pancu ’30.

Minutul 90: Meciul se încheie cu victoria formaţiei Dinamo, scor 2-1.

Minutul 62: Dinamo preia conducerea pe tabela de marcaj, scor 2-1. Curtean a executat o lovitură liberă de la 18 metri, Grigorie a plonjat din zid în calea balonului şi l-a respins cu mâna. Balaj a dictat penalti, care a fost transformat de Alexe.

Minutul 46: A început repriza a doua.

Minutul 45: PAUZĂ

Minutul 45: Dinamo egalează în ultimul minut al primei reprize. Alvarez a centrat pe jos de pe partea dreaptă, Pecanha a respins până la Alexe, care a preluat balonul şi l-a şutat în poartă de la 2-3 metri.

Minutul 30: Rapid deschide scorul pe Arena Naţională. Teixeira îi trimite lui Pancu în faţa porţii, iar căpitanul rapidiştilor împinge mingea din cinci metri pe langă Bălgrădean.

Echipele de start:

Dinamo Bucureşti: Bălgrădean – L. Rus, Luchin, D. Grigore, Pulhac – C. Munteanu – Alvarez (Koulibaly ’90+3), Boubacar, C. Matei (Ţucudean ’74), Curtean – Alexe (Nica ’84). Antrenor: Dario Bonetti.

Rapid: Pecanha – Voicu, Oros, Glauber, Bozovici – Roman (Grigorie ’46), Teixeira, N. Grigore, Milisavljevici (Herea ’55) – Pancu, Ioniţă (Ilijoski ’70). Antrenor: Marian Rada.

Cartonaşe galbene: Alexe ’63 / Teixeira ’20, Voicu ’60, Grigorie ’61, Pancu ’65, Ilijoski ’88.

Arbitri: Cristian Balaj – Zoltan Szekely, Vasile Marinescu – Dragoş Istrate;

Observatori: Aron Huzu, Claudiu Popa;

Suporterii dinamovişti de la Peluza Nord au afişat bannere cu mesajele: “Mareşale Antonescu, românii adevăraţi nu te vor uita” şi “Duşmanii voştri numărul 1, limba română şi săpunul”.

În minutul 65, Pancu a primit cartonaşul galben pentru o simulare în careu, moment în care un fan rapidist a aruncat o tobă de la inelul superior al Peluzei Sud.

Meciul ar fi trebuit să se dispute la mijlocul lunii august, dar atunci Dinamo a jucat un meci amical cu FC Barcelona.

La acestă partidă au asistat 16.037 de spectatori.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …

One comment