Saturday , April 20 2024

Dică a jucat la Steaua gratis, in contul unei datorii la Becali

Nicolae Dică, încă jucător al Stelei, a făcut o serie de dezvaluiri incredibile despre returul petrecut în Ghencea în sezonul recent încheiat.

Fostul internaţional român a mărturisit că a jucat la Steaua jumătate de an pe gratis, în contul unei datorii pe care o avea la Gigi Becali, potrivit ziare.com.

Mijlocaşul care a adus practic Cupa României în vitrina echipei “roş-albastre” a mai dezvăluit că a fost făcut praf, în vestiar, imediat după meciul de la Braşov, disputat împotriva formaţiei lui Tony Conceicao.

“Până în 30 iunie sunt sub contract cu Steaua, iar apoi urmează să văd care sunt posibilităţile. Am spus că Steaua e prima opţiune, dar, sincer, cred că nu se mai pune problema să mi se propună un nou contract. În acest retur am jucat pe datorie. Am avut o datorie la Gigi Becali şi mi-am plătit-o în acest retur. O singură dată patronul mi-a spus direct nemulţumirile sale la adresa mea. După meciul cu Braşov din campionat, a venit la vestiar şi mi-a spus unele vorbe grele. M-a făcut parf şi nu ştiu dacă meritam!”, a mărturisit Dică în săptămânalul Fanatik.

Nicolae Dică a revenit la Steaua la începutul acestui an, după câteva experienţe mai puţin plăcute trăite la Catania, Iraklis sau Manisaspor.

“Dicanio” a fost omul decisiv pentru “ros-albaştri” în Cupa României, el marcând două goluri decisive în semifinala cu FC Braşov şi finala cu Dinamo. (sursa: realitatea.net)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …