Thursday , April 18 2024

Diagnostic teribil pentru Bethanie Mattek-Sands, adversara Soranei de la Wimbledon

sorana bethanie

Partida dintre Sorana Cirstea si Bethanie Mattek-Sands a fost marcata de o accidentare groaznica suferita de tenismena americana.

La inceputul setului III, Bethanie Mattek-Sands a venit la fileu sa loveasca o minge, insa a calcat gresit si genunchiul i-a cedat.

“Ajutati-ma, va rog ajutati-ma”, a strigat Bethanie Mattek-Sands in momentul in care a realizat ca a suferit, cel mai probabil, o ruptura de ligament incrucisat anterior la genunchiul drept.

Speriata, Sorana a sarit peste fileu si s-a indreptat catre adversara ei, iar in momentul in care a vazut accidentarea s-a pierdut complet.

Reprezentanta noastra a pus mana la gura si a inceput sa planga, in timp ce Bethanie Mattek-Sands continua sa ceara interventia de urgenta a medicilor, prin strigate care au rasunat si la arenele din apropiere.

Cariera lui Bethanie Mattek-Sands e serios pusa in pericol, dupa accidentarea grava suferita in timpul jocului cu Sorana Cirstea, din turul II al turneului de Grand Slam de la Wimbledon.

Jucatoarea in varsta de 32 de ani a fost transportata de urgenta la spital, iar diagnosticul initial al medicilor ar fi ruptura de ligamente la nivelul genunchiului drept, conform WTA Insider.

Cel putin 6 luni e durata de recuperare pentru aceasta accidentare, asemanatoare cu cea suferita recent de atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic, in timpul unui joc din Europa League.

Tenismena ar putea insa sta si mai mult departe de tenis, avand in vedere varsta inaintata. Exista chiar voci care pomenesc de o cariera incheiata pentru aceasta.

Scorul meciului cu Sorana era 4-6, 7-6 (5) si si abia incepuse decisivul, servea Sorana si era 30-15 cand s-a intamplat accidentul lui Bethanie.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …