Friday , March 29 2024

Dezvaluiri dureroase dupa meciul de Fed Cup: Simona Halep a plans toata seara, nu putea nici sa mearga

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, a facut o serie de dezvaluiri dureroase dupa meciul de Fed Cup dintre Romania si Cehia.

fed cup halep

Acesta sustine ca Simona Halep a plans toata seara dupa ce a pierdut primul joc, cel contra Karolinei Pliskova, disputat sambata.

Apoi, numarul 3 WTA a depus eforturi uriase pentru a depasi problemele medicale pe care le are si a evolua si in a doua disputa de simplu, pe care a si castigat-o.

“Simona a fost extrem de afectata dupa infrangerea din prima zi, a plans toata seara. un lucru pe care, poate sa se supere pe mine Simona sau sa nu se supere, pe care nu il stie nimeni.

Inaintea meciului cu Kvitova am intrat in vestiar. Nu putea sa mearga din cauza basicilor si problemelor de la unghii. A trimis pe cineva sa-i cumpere o pereche de tenesi cu un numar mai mare pentru a putea sa-si puna bandeje la degete si sa mearga. Retineti, sa mearga, nu sa alerge. Si-a dorit atat de mult sa intre in teren si sa castige, sa nu isi dezamageasca fanii, parintii… Avea probleme la unghiile de la picioare care s-au agravat la meciul cu Pliskova. Numai ea stie prin ce chinuri a trecut, cat a luptat si a strans din dinti ca sa castige acest meci pentru Romania.

A jucat al doilea meci in conditiile in care 90% dintre sportivi, indiferent de disciplina sportiva, nu ar fi facut-o”, a spus Cosac la emisiunea ProSport LIVE.

Echipa de Fed Cup a Romaniei a suferit o infrangere dramatica in sferturile de finala ale Fed Cup in fata Cehiei.

A fost un duel pasionant, intins pe durata a doua zile, Cehia impunandu-se cu scorul de 3-2 dupa meciul decisiv de dublu.

Cehia, campioana in exercitiu a Fed Cup, se califica astfel cu multe emotii in semifinale, in timp ce Romania va merge la barajul pentru mentinerea in Grupa Mondiala.

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …