Tuesday , April 16 2024

Dezvaluire incredibila din vestiarul nationalei: Mesajul de neinteles al lui Piturca in pauza meciului cu Turcia

piturca

Echipa nationala a avut o prima repriza de cosmar in fata Turciei, insa Victor Piturca le-a transmis jucatorilor din prima reprezentativa un mesaj incredibil.

Turcia a condus cu 1-0 la pauza pe National Arena, insa Victor Piturca nu a parut ingrijorat de rezultatul de pe tabela de marcaj, conform editiei tiparite a cotidianului ProSport.

Intrat in vestiar, Piturca i-a chemat in jurul sau si le-a transmis: “Pastrati aceeasi tactica, sigur vine si golul egalizator!”

In prima parte, Turcia a dominat copios jocul, iar “tricolorii” au avut o singura sansa de a marca, la un sut din afara careului al lui Cristi Tanase.

Echipa nationala a Romaniei a pierdut meciul cu Turcia din grupa D a preliminariilor pentru Cupa Mondiala din 2014, scor 0-2.

Cu doua etape inainte de final, Romania ocupa locul 4, cu 13 puncte, unul mai putin decat Ungaria si la egalitate cu Turcia, dar cu un golaveraj mai prost.

In ultimele doua runde, Romania va intalni Estonia si Andorra, Ungaria va juca pe terenul Olandei si acasa cu Andorra, iar Turcias se va duela cu Olanda si Estonia.

Vezi si

VIDEO. A fost lansat imnul echipei naționale de fotbal pentru EURO 2024, „Visăm împreună”. Clip cu Esca, Smiley, Bartoș, Andra, Irina Rimes

În urma calificării echipei naționale la EURO 2024, Federația Română de Fotbal (FRF) și postul …