Sunday , May 29 2022

Dezvaluire din trecutul lui Reghecamf: A luat bani pentru a “tranti” un meci in Germania

Cornel Dinu susţine că Iulian Chiriţă, naşul de la prima cununie al lui Laurenţiu Reghecampf, i-a solicitat sprijinul pentru a-l salva pe actualul antrenor al Stelei de la răzbunarea mafiei sârbeşti după un Bayern-Cottbus 3-1, meci care ar fi trebuit să se termine la trei goluri diferenţă.

Cornel Dinu a avut, luni, un schimb de replici cu Anamaria Prodan, soţia lui Laurenţiu Reghecampf, şi a făcut o remarcă interesantă: “Ea e obişnuită cu 6 din 49, că ştiu că le plac pariurile!”.

Anamaria Prodan a răspuns violent pe Facebook, după care Dinu s-a dezlănţuit, făcând trimitere la un episod neştiut până acum din cariera lui Reghecampf din Germania.

“N-ar trebui să intru în dialog cu un asemenea personaj, dar ţin să-i aduc aminte că ar face bine să-mi fie recunoscătoare că l-am scăpat pe soţul ei de la răzbunarea iminentă a sârbilor!”, a spus Dinu pentru Gazeta Sporturilor.

“Se întâmpla după un meci Bayern-Cottbus. Eram, într-o seară, la masă la Trattoria cu Răzvan Boanchiş şi cu patronul restaurantului, Vali Sălăgean. Şi primesc un telefon de la Iulian Chiriţă, naşul de la prima cununie al lui Reghecampf. Îmi spune: «Tată, cum îl salvăm pe finu’, că a dat de necaz?!». Cu o zi înaintea partidei, primise 200.000 de euro ca să trântească partida cu Bayern, care trebuia să se termine la trei goluri diferenţă. Erau el şi încă vreo doi. S-a terminat însă 3-1. Iar lui Reghecampf i-au transmis băieţii că trebuie să se prezinte imediat cu banii înapoi! El credea că-i pârleşte pe sârbi, avea senzaţia că discută cu Romică Paşcu”, susţine Dinu.

“Am vorbit la Belgrad şi i-am rugat pe oameni să-l mai păsuiască o zi cu banii. Tipii voiau să primească suma înapoi chiar în acea seară, i-am obţinut lui Reghecampf o păsuire până dimineaţa. Aşa i-am salvat viaţa, credeţi-mă, dintr-o acţiune de incriminare penală, în care sârbii îl rezolvau repede, cu gloanţele! I-am spus şi lui Chiriţă să-i transmită să nu se joace cu treburile astea, că sârbii te lasă în rigolă pentru cinci dolari! Şi poate că lui Reghecampf îi spune ceva numele Mile!”, a mai precizat Dinu.
Cornel Dinu face referire la un meci Bayern-Cottbus 3-1. În perioada cât Reghecampf a evoluat la Energie (2000-2004), există o singură partidă terminată cu acest rezultat, pe 21 septembrie 2002. În acel meci, Reghecampf a fost schimbat în minutul 66, când tabela de marcaj arăta doar 2-1.

Vezi si

Liverpool va juca pentru poporul ucrainean în finala Champions League din această seară, contra Real Madrid

Antrenorul echipei Liverpool, Juergen Klopp, dedică finala Ligii Campionilor din acest sezon, de sâmbătă seara, …