Wednesday , April 17 2024

Dezvaluire din trecutul lui Reghecamf: A luat bani pentru a “tranti” un meci in Germania

Cornel Dinu susţine că Iulian Chiriţă, naşul de la prima cununie al lui Laurenţiu Reghecampf, i-a solicitat sprijinul pentru a-l salva pe actualul antrenor al Stelei de la răzbunarea mafiei sârbeşti după un Bayern-Cottbus 3-1, meci care ar fi trebuit să se termine la trei goluri diferenţă.

Cornel Dinu a avut, luni, un schimb de replici cu Anamaria Prodan, soţia lui Laurenţiu Reghecampf, şi a făcut o remarcă interesantă: “Ea e obişnuită cu 6 din 49, că ştiu că le plac pariurile!”.

Anamaria Prodan a răspuns violent pe Facebook, după care Dinu s-a dezlănţuit, făcând trimitere la un episod neştiut până acum din cariera lui Reghecampf din Germania.

“N-ar trebui să intru în dialog cu un asemenea personaj, dar ţin să-i aduc aminte că ar face bine să-mi fie recunoscătoare că l-am scăpat pe soţul ei de la răzbunarea iminentă a sârbilor!”, a spus Dinu pentru Gazeta Sporturilor.

“Se întâmpla după un meci Bayern-Cottbus. Eram, într-o seară, la masă la Trattoria cu Răzvan Boanchiş şi cu patronul restaurantului, Vali Sălăgean. Şi primesc un telefon de la Iulian Chiriţă, naşul de la prima cununie al lui Reghecampf. Îmi spune: «Tată, cum îl salvăm pe finu’, că a dat de necaz?!». Cu o zi înaintea partidei, primise 200.000 de euro ca să trântească partida cu Bayern, care trebuia să se termine la trei goluri diferenţă. Erau el şi încă vreo doi. S-a terminat însă 3-1. Iar lui Reghecampf i-au transmis băieţii că trebuie să se prezinte imediat cu banii înapoi! El credea că-i pârleşte pe sârbi, avea senzaţia că discută cu Romică Paşcu”, susţine Dinu.

“Am vorbit la Belgrad şi i-am rugat pe oameni să-l mai păsuiască o zi cu banii. Tipii voiau să primească suma înapoi chiar în acea seară, i-am obţinut lui Reghecampf o păsuire până dimineaţa. Aşa i-am salvat viaţa, credeţi-mă, dintr-o acţiune de incriminare penală, în care sârbii îl rezolvau repede, cu gloanţele! I-am spus şi lui Chiriţă să-i transmită să nu se joace cu treburile astea, că sârbii te lasă în rigolă pentru cinci dolari! Şi poate că lui Reghecampf îi spune ceva numele Mile!”, a mai precizat Dinu.
Cornel Dinu face referire la un meci Bayern-Cottbus 3-1. În perioada cât Reghecampf a evoluat la Energie (2000-2004), există o singură partidă terminată cu acest rezultat, pe 21 septembrie 2002. În acel meci, Reghecampf a fost schimbat în minutul 66, când tabela de marcaj arăta doar 2-1.

Vezi si

Cristiano Bergodi, dat afară de la Rapid. Ce variante de antrenor are echipa

Conducerea Rapidului a anunțat oficial în cursul zilei de marți despărțirea de antrenorul Cristiano Bergodi …