Friday , April 19 2024

Dezvaluire bomba: Bute a intrat ametit in ring la meciul cu Froch

Lucian Bute a pierdut fără drept de apel titlul mondial al categoriei supermijlocie, versiunea IBF, fiind învins prin KO în runda 5 de Carl Froch. Un apropiat al pugilistului vine cu o explicaţie şocantă pentru prestaţia lui Bute.

Lucian Bute ar fi acuzat o stare de ameţeală chiar în momentul în care a urcat în ring, cel mai probabil din cauza faptului că a fost obligat să slăbască drastic aproape 10 kilograme în ultima săptămână pentru a se încadra în categorie.

“Am ieşit cu el din cabină şi în drum spre ring, exact când să intre, a avut stare de ameţeală. I se făcuse rău! A fost prima oară în viaţa mea când l-am văzut aşa înainte de un meci. Era ca o păpuşă fără putere! A mers în virtutea inerţiei spre colţul său”, a dezvăluit una dintre persoanele care a stat în apropierea lui Lucian Bute, conform Libertatea.

“S-ar putea să i se fi greşit toată dieta. Nutriţionista lui ştie mai multe”, a completat sursa. De altfel, Lucian Bute le-a dezvăluit acest lucru apropiaţilor după meci: “Mi s-a rupt filmul după prima lovitură în barbă. Aşa eram de sleit!”.

Antrenorul lui Lucian Bute, Stephane Larouche, acuzat de specialişti că i-a greşit românului tactica, a vrut să întrerupă meciul după a treia repriză, dar pugilistul român a refuzat.

“Acum vrea să-şi facă analize. Se teme să nu fie ceva mai grav, în plus faţă de loviturile superficiale de pe faţă”, a explicat personajul care a trăit disputa de la Nottingham lângă Lucian Bute.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …